Hogy lehet megszüntetni az USA propagandáját?
A wikipedia szerinti usa propaganda a legnagyobb kiterjedtségű
A kapitalista propaganda népszerűsítése a kapitalizmus keresztül , gyakran tömegmédián ,
oktatáson vagy más intézményeken , elsősorban az uralkodó magán- és politikai elit által .
2006-ban a Pentagon bejelentette egy új egység létrehozását , amelynek célja propagandája terjeszteni
Például állítólagos
"pontatlan" történetek formájába
az iraki háborúról . Ezeket a "pontatlanságokat" az ellenségre mondják, aki megpróbálja csökkenteni a háború támogatását. Donald Rumsfeldet idézték, aki azt mondta, hogy ezek a történetek olyan dolgok, amelyek miatt éjszakánként ébren tartja a közönséget.
#20 Tájékozódni is kellene, nemcsak a propagandát fogyasztani, amiről a kérdés szól. Igen, a fehérek, a keresztények és a férfiak diszkriminálva vannak az USA-ban és Európában egyaránt. Nálad különösen a keresztényellenes propaganda ért el nagy hatást, ahogy látom.
A Szentírás nem a nők jogairól és "helyzeteiről" szól.
Ha már a találmányoknál tartunk: fel tudnál sorolni 5 néger tudóst/feltalálót?
21 - Hogy jön ide a néger tudós, feltaláló?
Ha ennyire diszkriminálva érzed magad, írd le kérlek, hogy miben nyilvánul ez meg a te esetedben.
A Szentírás tényleg nem arról szól, de vannak benne jelenetek, amik elég erősen utalnak rá.
Szerintem te a fehér, keresztény férfin azt érted, hogy nem szeretsz bizonyos népcsoportokat, szerinted nem ér semmit az, hogy multikulti libsi módra mindenkinek ugyanannyi esélye van, hasonlóan egyenrangúra emelik a kisebbséget is.
Azt a gondolkodásmenetedből kifelejted, hogy a feketék mindenhol rabszolgaként szolgáltak generációkig, ami azért nyomot hagyott bennük, ahogy feltételezem benned is a nagymagyar szellem ott van, hogy mi vagyunk Európa védelmezői, és a történelemben mennyiszer megszívtuk. Valamennyire érezheted az átfedést, a különbség az, hogy a feketéknél nem telt el több generáció ezen események óta.
Igen, kell nekik az esélyegyenlőség, mert te, mint "fehér, keresztény férfi" már rendelkezel nagyrészt mindennel az életben, ami kell, nem diszkriminálnak, küldenek el munkahelyről, mert fekete vagy, nem bélyegeznek mocskos nggernek már látásra is. És vajon kik is teszik ezt a kisebbségiekkel, kik mocskolják be őket? Nem áll össze a képlet a fejedben?
Idő, esélyegyenlőség, elfogadás kell ahhoz, hogy lásd a kisebbségieket felemelkedni. Japán is a 2. vh után porig volt rombolva, alig volt valamijük, és 1 generációval később már az egyik legnagyobb gazdaság a világban, mert meg voltak a lehetőségeik nekik is. Mindenkinek meg kell ezt adni, hogy tudjon magával kezdeni valamit, egyébként meg tényleg csak a putriban fog porosodni, lopni, mert nem kap jó neveltetést, nem lát más kiutat.
"Hogy jön ide a néger tudós, feltaláló?"
Úgy, hogy ha nem a származáson múlik, akkor arányaiban ugyanannyi néger tudósnak kell lennie, mint fehérnek. Sőt, többnek, mivel pl. az USA-ban az egyetemi felvételin előnyből indulnak a négerek.
"Ha ennyire diszkriminálva érzed magad, írd le kérlek, hogy miben nyilvánul ez meg a te esetedben."
A cigányokkal ellentétben nem kapok ingyen lakást az államtól. Ugyanazért a bűncselekményért súlyosabb büntetést kapok, mint egy cigány. Ha cigány ellen követem el, készpénznek veszik a rasszista indítékot, míg ha egy cigány követ el bűncselekményt ellenem, ugyanez fel sem merül.
"Igen, kell nekik az esélyegyenlőség, mert te, mint "fehér, keresztény férfi" már rendelkezel nagyrészt mindennel az életben, ami kell, nem diszkriminálnak, küldenek el munkahelyről, mert fekete vagy, nem bélyegeznek mocskos nggernek már látásra is."
Az USA-ban van rá példa, hogy egy állásra fehér embert nem vesznek fel. Ugyanezt négerekkel még nem láttam. A filmekben is kötelező négert szerepeltetni, míg fehért nem.
"Mindenkinek meg kell ezt adni, hogy tudjon magával kezdeni valamit, egyébként meg tényleg csak a putriban fog porosodni, lopni, mert nem kap jó neveltetést, nem lát más kiutat."
Igen, mindenkinek. A fehéreknek is.
23 - És milyen segélyt nem tudsz igénybe venni?
Szerinted mindenkinek aki cigány teljesen ingyen minden feltétel nélkül jár a lakás? Nekem van olyan ismerősöm aki nem cigány, de hátrányos helyzetű, és szintén kapott lakást, amiben élhet közel 0 bérleti díjért.
"Kötelező négert szerepeltetni, míg fehért nem" hány filmben nincs fehér ember, ha ennyire ezen vagy fennakadva? Te tényleg ennyire buta vagy, vagy csak direkt bosszantod az embert?
A sok négerezésből és cigányozásból már tényleg szerintem kimondható, hogy rasszista vagy. Zavar, hogy akik megbélyegzett helyzetből indulnak, azoknak több jár, és így el van nyomva a dicső fehér fajod. Én is fehér vagyok, de a különbség köztünk az, hogy engem ez rohadtul nem tud foglalkoztatni, hogy ki milyen beállítottságú, ki milyen rassz, mert ugyanúgy lehet jó ember, és addig, ameddig velem normálisan viselkedik, addig pont úgy is fogom kezelni mint minden más embert. Nem vetítem rá egy egész rasszra.
Ugyanígy ahogy utálom az ország 2/3-át, ugyanúgy kezelem ezt a népcsoportot is, mint mindenki mást, ameddig nem jönnek az ilyen hasonló rasszista, homofób, xenofób megnyilvánulásokkal.
"Az USA-ban van rá példa, hogy egy állásra fehér embert nem vesznek fel" na hát, ez tragédia, hogy erre (kiemelem:) VAN példa. Nem mondom, hogy a feketék nem lehetnek rasszisták, de vajon számszakilag hány példa van arra, hogy valakit nem vesznek fel, csak azért, mert fekete? Magyarországon vajon mekkora ez a szám a cigánysággal szemben?
Mindenesetre kár érvelnem bármit is, mert jössz a következő fajelméleti sarkalatos példákkal, hogy "na de van olyan eset", igen van, létezik, ahogy olyan fehér ember is létezik, aki a fajelméleti baromságaidat pont figyelmen kívül hagyja. Egyszerűen a bigott álláspontoddal felesleges tovább vitatkozni.
"Szerinted mindenkinek aki cigány teljesen ingyen minden feltétel nélkül jár a lakás? Nekem van olyan ismerősöm aki nem cigány, de hátrányos helyzetű, és szintén kapott lakást, amiben élhet közel 0 bérleti díjért."
Nem mondom, hogy nincs kivétel, de nagyon kevés. Ráadásul a cigányok azután kapnak ingyen lakást, hogy lelakták a meglévőt, eltüzelték a padlót, stb. Vagy mondhatnám a közelmúlt számomra legbicskanyitogatóbb esetét, a Hős utcát. Minden lakót egyformán 1 millió forinttal "kártalanítottak". Tehát a cigányok 1 millió forint jutalmat kaptak a magyar emberek terrorizálásáért, míg a magyaroknak ennyivel szúrták ki a szemüket, és mehetnek, amerre látnak.
"A sok négerezésből és cigányozásból már tényleg szerintem kimondható, hogy rasszista vagy."
Elfogytak az érvek, jöhet a rasszista kártya :D Az ne zavarjon, hogy éppen én érvelek a faji megkülönböztetés ellen, te pedig úgy csinálsz, mintha az nem létezne.
"Nem mondom, hogy a feketék nem lehetnek rasszisták, de vajon számszakilag hány példa van arra, hogy valakit nem vesznek fel, csak azért, mert fekete? Magyarországon vajon mekkora ez a szám a cigánysággal szemben?"
Nulla és nulla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!