Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért nem félnek az emberek a...

Miért nem félnek az emberek a 3. világháborútól?

Figyelt kérdés
Akik ennyire uszitanak illetve egyre komolyabb fegyvereket, pénzt küldenek Ukrajnába nem fordul meg a fejükben, hogy egyszer Oroszországnak elege lesz és bevett egy taktikai atomot? Meddig megy még ez a huza vona? Egyértelmű, hogy Oroszország nem fog kivonulni nem azért öltek bele ennyi mindent ebbe a háborúba.

2023. júl. 11. 10:00
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Az ukrán fanoknak a washington post is csak akkor hiteles forrás ha az ő prekoncepciójukat támasztja alá. Minden ami ellentétes vele az hamis, nem bizonyít semmit még akkor sem ha az amerikai külügy is megerősíti.
2023. júl. 11. 13:56
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Lassan egyre több dologról ismerik be az ukránok hogy hazudtak mert a propagandájuknak erre volt szüksége. Ezért én már egyetlen ukrán állítást sem hiszek el.
2023. júl. 11. 13:58
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Tévedésben vagy! Kárpátaljai és Donyeck-megyei ismerősökkel volt alkalmam beszélni, akik saját bőrükön tapasztalták meg az amerikai nyomulást. A népirtással kapcsolatban pedig elég lenne a 2014/2020 előtti híreket olvasni. Többek között a Minszkben kötött megállapodásokban is leírásra került, hogy felhagy a kisebbségek elleni uszítással és a népirtással az ukrán állam. Ja, hogy 2020. február 24 óta erről nyugat mélyen kussol és minden korábbi ezzel foglalkozó videót, hírt letiltott, már nem én tehetek.

Szóval ennytt erről.

2023. júl. 11. 14:01
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
A sok álomvilágban élő, a nyugati és ukrán propagandának felülő figyelmét a The New York Times, The Washington Post, a CNN, a BBC anyagaira felhívnám a figyelmét, ahol már többször leírták, hogy az Ukrajnának küldött fegyverek egy része a holland feketepiacon van már. Azt pedig le sem merik írni, hogy az oroszok főleg azokat az állítólag magánházakat lövik, amelyeket fegyverraktárnak használnak és bizony rengeteg nyugati fegyver van már orosz kézen. Putyinék kivárnak...
2023. júl. 11. 14:07
 25/29 anonim ***** válasza:
81%

Ukrajnában a magánházak ötször akkorát robbannak mint máshol a világon.

Persze ha azt mondom hogy a fegyverraktár robbant fel ami a pincében volt akkor rosszindulatú vagyok.

2023. júl. 11. 14:13
 26/29 anonim ***** válasza:
51%

A kövi vilaghaborútól félni hiábavaló... ugye Spanyol polgarhaború pl.

Viszont az atom jelenlete mindkét oldalon valószínűsíthető, hogy nem engedi durván berobbanni ezt a háborút, amit testvérnép vív. Hogy ki volt a hibas ezert a háborúert? Na aki ezt tenyleg tudja az meg ezen az oldalon nem jart az tuti!

2023. júl. 11. 19:45
 27/29 anonim ***** válasza:
14%
Miért kéne félni? A NATO minimum 10x erősebb a ruszkiktól. Atom háború pedig nem lesz, mert az a saját vesztük lenne. Kb. ez az oka, hogy nem félek.
2023. júl. 12. 23:38
 28/29 anonim ***** válasza:
48%
Aki lúzer vagy annak képzeli magát, annak már nin vesztenivalója. Amúgy meg csak ego-játszma..
2023. júl. 14. 11:50
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
A covid alatt meguntam felni. Akkor lekapcsoltam magam a közösségi médiáról, nincs tvm, csinálom a munkám és jól keresek, kiegyensúlyozott vagyok. Szóval leszarom.
2023. júl. 14. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!