Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ennek szerintem Putyin nem...

Ennek szerintem Putyin nem örülne nem?

Figyelt kérdés
Ukrajna kétségtelenül megérdemli a NATO-tagságot - jelentette ki Recep Tayyip Erdogan török elnök a Volodimir Zelenszkij ukrán államfővel péntek este tartott közös találkozóját követő sajtótájékoztatón.
2023. júl. 10. 17:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem lennék meglepve, ha Putyinnak nem egészen ezt mondaná a soron következő találkozójukon. (lásd. pávatánc)
2023. júl. 10. 17:56
 2/4 anonim ***** válasza:
73%

Pityinból kína is hülyét csinál.

Kína a nyugatból él.

A gazdaságuk 90 százalékát a nyugat teszi ki.

Ez csak a hibrid fideszes kommentelők fejében él, hogy Kína feladja mindenét Putyin miatt.

2023. júl. 10. 17:57
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az #1-es is írja, több mint valószínű nem gondolta komolyan. Az USA, aki kvázi a vezetője a NATO-nak kijelentette, hogy Ukrajnát nem fogják felvenni amíg háborúban áll, és erre valóban nincs is semmi esély. Innentől Erdogan azt mond amit akar, semmilyen jelentősége nincs, de be lehet vágódni vele a nyugatnál. Ezzel szemben a svédeket már nem tartja annyira alkalmasnak, hiszen ott egyedül Erdoganon áll a döntés, és hatalmas jelentősége van a kijelentéseinek.

Nem tudom Putyin minek örülne, de biztosan nem fogják felvenni Ukrajnát a NATO-ba a közeljövőben. Erdogannal meg valószínűleg bizalmasabb kapcsolata van annál, hogy ilyen felületes kijelentéseken megsértődjön.

2023. júl. 10. 19:22
 4/4 anonim ***** válasza:
53%
Meg kell mutatni az er dogánnak hol van az ablak
2023. júl. 10. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!