Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Vukics Ferenc szerintetek is...

Vukics Ferenc szerintetek is profi szakértő ?

Figyelt kérdés
Katonai szakértő én úgy vettem észre hogy érti a dolgát és jól érthetően magyarázza meg a háborús dolgokat.
2023. júl. 10. 14:52
 1/3 anonim ***** válasza:
87%
Igen.
2023. júl. 10. 16:32
 2/3 anonim ***** válasza:
82%
igen, ő az.
2023. júl. 11. 01:15
 3/3 anonim ***** válasza:
76%

Hát én nem tudom, hogy mennyire szakértő a tag.

De egy biztos, én ~20 évvel ezelőtt Egerben csináltam végig egészen fiatalon nem sorkötelesként, hanem önkéntes, szerződéses állományban egy csapatfelderítő kiképzést, és hát oda nem a nyeszlett tagokat válogatták be eleve, a szimpla sorkatonaságnál jóval komolyabb volt az igénybevétel.

Azóta persze semmi közöm a katonasághoz, mert a pénz húzott más irányba, de persze nem ijedek meg az árnyékomtól, manapság se csinálok a gatyámba egy rizikós helyzetben, amiket a civilek néha átélnek.

És, mint mindenki, manapság én is folyamatosan követem a háborús híreket, youtube videókat, stb.

Ezért aztán, amikor pár hete egy szentendrei hipermarketben bevásárlás közben láttam Vukicsot, azonnal felismertem a videókból, és ami meglepett, hogy hiába öregebb nálam legalább 10 évvel, ránézésre is egy olyan fószer, akivel a kiképzésem ellenére sem szeretnék kikezdeni, ~195 magas, rendkívül erős testalkatú, nagyon jó kondiban lévőnek tűnő arc így 50+ éves korára is.

Úgyhogy ha nem is jó szakértő geopolitikai ügyekben, az biztos, hogy katonaként egy rendkívül fegyelmezett viselkedésű és hiteles ember.

Írom mindezt úgy, hogy egyébként rühellem a fideszt, meg ezt az egész képmutató kereszténykedő konzervatívkodó képmutatást.

2023. szept. 4. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!