Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Amúgy most viccen kívül mit...

Amúgy most viccen kívül mit jelent az hogy Amerika akart háborúzni?

Figyelt kérdés
Az amerikai elnök önként akarta ezt vagy az elnök mögött álló szervezet akarta ezt vagy hogy kell ezt értelmezni?
2023. júl. 9. 14:51
 1/9 anonim ***** válasza:
71%
Orosz propaganda szöveg amit a csüngőhasú és slepje nálunk is terjeszteni próbál.
2023. júl. 9. 14:57
 2/9 A kérdező kommentje:
Értem tehát kamu.
2023. júl. 9. 15:00
 3/9 anonim ***** válasza:
60%

Rémhírterjesztés az nagyon megy mai világban..

Elég gáz..

Pozitív hírek azok nem igazán vannak...

Vajon miért?

2023. júl. 9. 15:00
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom
2023. júl. 9. 15:04
 5/9 anonim ***** válasza:
52%
Sohasem hallottál bizonyos hidegháborúról? Évtizedek óta áll szemben az Usa és Oroszország. Nah most az Usa kirobbantotta a valós háborút, ennyi történt.
2023. júl. 9. 15:07
 6/9 A kérdező kommentje:
Hallottam róla meg megnézem az érdekes háború interjúkat de nem értek hozzá.
2023. júl. 9. 15:12
 7/9 anonim ***** válasza:
35%

Hiszen nyíltan hangoztatják!

Meg akarják gyengíteni Oroszországot, fel akarják számolni az Orosz Föderációt.

Egy gyenge országban könnyen hatalomra lehet juttatni egy Jelcint, vagy egy Gyurcsányt aki bagóért eladja az ország javait, ásványkincseit. Az orosz gázra és olajra és ásványkincsekre pedig nagyon fáj a foguk az amcsi tőkéseknek. És ha birtokolják a föld energiakészletének a zömét akkor Kínát is úgy táncoltatják majd ahogy az USA fütyül.

2023. júl. 9. 15:36
 8/9 anonim ***** válasza:

5 De, hallottam róla, és oroszország elbukta

7 Még ha ilyen egyszerű lenne!

2023. júl. 9. 18:42
 9/9 kretens ***** válasza:
Ha oroszország vesztésre állna akkor mindenkit magukkal visznek a halálba.Az a több mint hatezer nukleáris töltetü rakéta nem tréfadolog.Itt senki sem fog győzni.Szerintem hamarosan egyel több halott bolygó fog keringeni naprendszerünkben.
2023. júl. 9. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!