Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerintem kamu a migració....

Szerintem kamu a migració. Aki szerint nem, írja le hogy miért miért?

Figyelt kérdés

2023. júl. 8. 22:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Láttam a saját szememmel.Nem kamu.
2023. júl. 8. 22:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem. Miért? Mert az országban vannak migránsok. Ahogy magyarok is rengetegen élnek más országokban. Vagyis van migráció.
2023. júl. 8. 22:36
 3/7 anonim ***** válasza:
35%

Párizs lángokban áll, Nyugat-Európa már élhetetlen, magyarok százezrei költöznek haza. A baloldal belebukott a migrációs politikába, Párizs lángokban áll.

A baloldal háborúpárti, és migránsapárti itthon is, nem kaphatnak hatalmat ghyurcsányék! A baloldal szétverné Magyarországot mert a baloldal migránsgettókat akar! A baloldal háborút is akar.

Nyugat-Európa teljesen megbukott. A migráció mellett soha nem látott állapotok, államcsőd közeli állapotok uralkodnak nyugaton ami ránk is hatással van, és ez lehet Magyarországot is csődbe viszi, a Nyugat tönkretette magát teljesen és emiatt mi is szívni fogunk!

Ki kell lépni az unióból! Mert a gazdasági csődjük miatt mi is csődbe fogunk menni!

2023. júl. 8. 23:05
 4/7 A kérdező kommentje:
3 Szerintem inkább pihend ki magad , és ne igyál gyógyszerre
2023. júl. 8. 23:24
 5/7 anonim ***** válasza:
69%
#3 Erről eszembe juttattad egy nagy fideszes ismerősöm, kb 6-7 éve költözött ki Franciaországba. Folyamatosan osztja meg, hogy milyen rossz ott a helyzet, és de jó, örüljünk, hogy nálunk nincs ilyen, béke van meg minden. De azért esze ágában sincs hazajönni :)
2023. júl. 8. 23:37
 6/7 anonim ***** válasza:
29%

A franciák is ezt mondták, aztán most jön szembe nekik a valóság.

Neked majd akkor fog amikor Gyurcsókék beengedik őket!

De szerintem csak trollkodsz mert ekkora marha nem lehetsz!

2023. júl. 9. 00:10
 7/7 A kérdező kommentje:
6 Gyurcsány orbán embere, a migránsok itt a honfitársaid, akik elhagyták az országot
2023. júl. 9. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!