Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az ukrán agresszió miért volt...

Az ukrán agresszió miért volt eltusolva közel tíz évig?

Figyelt kérdés
2023. júl. 2. 14:53
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

30.

Egyrészt a videóban az szerepel amit én irtam és nem az, amit te , másrészt te nem válaszoltál érdemben, ráadásul ott a másik videó is. Ezen kívül semmit nem bizonyítottál!

Ment a piros .

2023. júl. 4. 16:02
 32/34 anonim ***** válasza:

Ajjaj, sarokba állítottak :D :D

Figyelj, nem velem vitatkozol. Az ENSZ és még féltucat másik nemzetközi emberjogi szervezet elmondta, hogy ami a Donbasz-ban van az hozza, amit egy háborús zóna hozni szokott, de népírtás az nincs. Menj és győzd meg őket az ellenkezőjéről is, mert szerintem eléggé látványos, hogy ezt még Oroszország sem tudta érdemben bizonyítani. A nőcike videójáról pedig a szakma már elmondta a kritikáját, ha ezt nem akarod meglátni (nemhogy cáfolni), akkor az az egyéni szociális problémád.

2023. júl. 4. 16:25
 33/34 A kérdező kommentje:

32.

Az ensz ami az usa kezében van !

Annak hiszel a szemednek nem te troll!

2023. júl. 4. 16:27
 34/34 anonim ***** válasza:
52%

Az ENSZ-ben benne vagy Oroszország is te művetetlen répagyök, simán delegálhatnak ők is minden szakértői csoportba és bizotságba!

Az egész világon van egy riporternő, aki azt és úgy állítja, amit te akarsz, akinél azt sem tudod ellenőrizni, hogy nem-e mondatta fel az emberekkel a kötelező szöveget, de elhiszed, mert szép zenei aláfestéssel adja vissza a narratívádat. Ehhez csupán annyit kell tenned, hogy kizárd az egész világot. Gratulálok a kritikus gondolkodásod nem létező állapotához!

2023. júl. 4. 16:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!