A gyurcsányi módszert követi: majd megunják, hazamennek. Amúgy több millió afiraki-arab migráns él Franciaországban, ha nagyon feltüzeli őket, rosszul is járhat. A francia állam amúgy is elég instabil.
2023. jún. 30. 18:09
2/12 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy Macron úriember. Nem olyan, mint miniszterelnök urunk, aki minden más véleményt elfolyt.
Igaz, miniszterelnök urunk egy pszichopata, és a magyarok többsége nem érti a demokrácia nagyszerűségét.
Te sem érted, mint látszik.
2023. jún. 30. 18:13
3/12 A kérdező kommentje:
Rend és fegyelem kell oda. Megtanulnák végre hogy Franciahonban nincs pozitív diszkrimináció. Szétverik az országot.
2023. jún. 30. 18:13
4/12 anonim válasza:
2: Semmi köze az utcai gyújtogatásoknak a demokráciához.
2023. jún. 30. 18:16
5/12 szántóvető válasza:
mert felkötnék családostul.
2023. jún. 30. 18:18
6/12 anonim válasza:
Igen, aki csak tüzet látott életében, mindent azzal akar megoldani. És nem hiszi, hogy még ezer módszer létezik.
Az odapörkölés egyébként a gyengék és pszichopaták módszere. Kulturált ember számár sok más lényegesen hatékonyabb megoldás létezik.
2023. jún. 30. 18:40
7/12 anonim válasza:
"Rend és fegyelem kell oda. Megtanulnák végre hogy Franciahonban nincs pozitív diszkrimináció. Szétverik az országot."
Ha a kérdezővel ellentétest állítasz, durván le leszel pontozva.
Azt írd, amit a kérdező olvasni kíván.
Egyébként azért nem "perkeltet" oda Macron (szerintem), mert ő egy politikus, abban az országban beláthatatlan következményei lennének, ha tovább szítaná a tüzet.
2023. jún. 30. 18:41
8/12 anonim válasza:
Felesleges odaperkelni. Ilyenkor mindig lapostévet kell lopni, az nyugtatja a tömeget.
2023. jún. 30. 18:55
9/12 anonim válasza:
Bibibí, én már csak 19 százalékos vagyok. :D Ti hol jártok?
2023. jún. 30. 19:06
10/12 anonim válasza:
Szerintem azért nem perkeltet oda, mert Franciaország történelméből adódóan ott nemcsak a mai értelemben vett "illegális migránsok" élnek, hanem úgymond behurcolt emberek leszármazottai. Franciaországban a tüntetések többnyire nem abból állnak, hogy bosszankodunk közösen, aztán hazamegyünk, hanem akár agresszióra is képesek. Lehetséges, hogy polgárháború robbanna ki, ha Macron nem mérlegelne. Egy polgárháború pedig nagyon sok áldozattal járna, plusz a gazdaság meggyengülne stb. Nem értek hozzá, fogalmam sincs, mi jár egy politikus fejében, de én személy szerint, a kis otthonomból ezt gondolom. VÉGÜL IS AZ VOLT A KÉRDÉS, HOGY MIÉRT NEM.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!