Megint egy bűnöző szentté avatásához kell tapsolnunk, mint Floyd esetében?
Ugyan, ne mutogassál már nyugatra!
Nálunk meg amnesztiát kapott egy terrorista. Miután Böjte Csaba ferences szerzetes óvodásokat kért meg, hogy imádkozzanak érte.
Melyik a mocskosabb rendszer???
Én nem tudok választani közülük.
Itt a filmrészlet a történtekről.
https://www.youtube.com/watch?v=nOBD_Td6Rrc
Szinte áthajtott az igazoltató rendőr lábain, az szerintem szintén tekinthető úgy hogy "ellenállt". Meg mégis mit kellett volna tennie a zsarunak, hagyni hogy folytassa az ámokfutást?
#12:35
Fegyvertelen emberre egyik rendőr sem foghat fegyvert. Ráadásul állt a kocsival, tehát azt sem mondhatod, hogy veszélyeztetett másokat.
A hozzád hasonló tájékozatlan feszengők miatt mondják, hogy Magyarországon nem védheted meg magad mert téged büntetnek meg, holott ez egyáltalán nem igaz.
nem beszélve arról, hogy szeptemberben tárgyalása lett volna a srácnak drogkereskedelem, illetve erőszakos bűnözés miatt is :D
de biztos vagyok benne, hogy áldott jó gyerek volt és a szomszédoknak is mindig előre köszönt :D
#5:
Ja tényleg "állt", de csak amíg el nem indult :)
„A rendőrök fegyverhasználatát 2017 óta új törvény szabályozza Franciaországban. Azóta joguk van arra a gépkocsira rálőni, amelynek vezetője ellenáll az igazoltatásnak, ha másképp nem tudják megállítani a járművet, és ha megítélésük szerint a sofőr veszélyezteti mások vagy a rendőrök életét.”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!