Orbán Viktor mikor vált ennyire háború- és oroszpárti miniszterelnökké? Nem a hazája szolgálata lenne a feladata, és nem egy idegen államé?
Csak ámulok és bámulok, hogy egy magyar elnök próbálja tisztára mosdatni a háborús bűnös orosz barátját, amikor például ukrajnai magyarokra támadt a hódító háborúja során.

Orbán olyan, mint egy elszabadult hajóágyú!
Ezért nagyon veszélyes.

"A partizánnak van egy szuper tényfeltáró riportja"
xxxxxxxxxxxDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
mellesleg:

2014 óta amikor meglett a PAKS2, na attól kezdve. 2014.02. Krím elcsatolása, 2014.04. Donbaszi háború aminek a legjava 2014-2015ben volt 14 ezer ember halálával. Már akkor látszott, amikor szankciók ellen agitált, 2014es posványosi beszédében is putyinkát mosdatta, meg illiberális demokráciában kezdett el hinni. 2014.07.18án a MH17es lelövésének másnapján is csak annyit mondott mozgás van a szomszédban, igen orosz katonák lépték át tömegesen az ukrán határt. 2008ban Grúzia lerohanásakor ez az ember ruszkik haza kiabált, fideszesek tüntettek köztük dajcs tomika az orosz nagykövetség előtt.
Még 2018.10.23án is ukrajnai magyar katonát Úr Sándort öltek meg az orosz katonák akkor is kussolt.

Meglehet nézni, 2022.01. összes fideszes oldal, megmondó ember blogger á nem lesz haború á lehetetlen, amcsi rémhírterjesztés.
2022.02 usa provokálta, ukrajna 14 ezer orosz civilt gyilkolt le 8 év alatt, Zelenszkij náci. Oroszok nem bombáznak civileket, majd utána dehát oda bújnak az ukrán katonák. Fullra fullra ott volt Bucsa mészárlas. Mondom ezt nem lehet bevédeni, de ezt is bevédtek. Én nekem fideszes ismerőseim éltették az orosz inváziót ,meg hálálkodtak putyinnak. Majd később ezek lettek a nagy békepártiak, nyugat háborúpárti, békepárti orosz vezetés. Tudod én rengeteg ismimet töröltem, meg nem is beszélek velük, full oroszpárti lett a vidék, orban agymosása utánm
Hogy mennyire sebezhető a magyar társadalom, hogy egy népvezér Orbán mentális függésbe állítja a híveit és szolgalelkűen kétségek nélkül el kezdik követni. Nagyon veszélyes és tanulságos.
Még hirdetik is a fideszben a kétségek nélküli tiszteletet: Orbánnak nem igaza van hanem igaza lesz. Ezért higgy benne rendületlenül- sugalmazzák.
Blaszfémia egyébként Isten helyett hamis isteneket imádni.
Csak ebben a szavazói körben az igaz Isten megtalálásának buzgalma hiányos, inkább az imádat és a nyájhoz való csatlakozás igénye lelhető fel sajnos, amiben az Orbán hatalmaskodás és tömeghipnózis vakká tesz.

Nálunk volt olyan egyetemi tanár, MCC prof név szerint Barla Ferenc aki tanóráin az orosz propagandát terjesztette, szerinte Zelenszkij 20 ezer orosz civilt gyilkolt le 2022.02.24 előtt, és népírtás zajlott Ukrajnában. Simán fizika tanóráin tolta az orosz propagandát. A nyugat háborúpárti, az oroszok békepártiak, szintén tolta, meg az orosz hadsereg jogosan bombázza Ukrajnát foglal el városokat, mert ha nem ezt tenne az ukrán hadsereg újra gyilkolná az orosz civileket. Meg az ukránok megérdemlik a sorsukat, mert 2022 előtt 20 ezer orosz civilt gyilkoltak le.
Ezután kikerült a netre, Káncz Csaba szakértő ki is tette:
Egy ukrajnai orosz nő, akinek az apja a fronton van, szóvátette az egyetem vezetőségének, meg is kapta a tanártól emailen ő is egy háborúpárti ukrán ügynök. Most pusztítják el amúgy szülővárosát a békepárti orosz hadsereg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!