Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi a velemwnyetek Ivan Kraszte...

Mi a velemwnyetek Ivan Krasztev es Tim Snyder Oroszorszaggal es a haborujukkal kapcsolatos meglatasairol, gondolatairol?

Figyelt kérdés

[link]

Szamomra realisnak tunik az Europa es Oroszorszag kozti viszonyrol, Oroszorszagnak a vilagban jelenleg elfoglalt helyerol felvazolt kep ebben a kicsit hosszabb hangvetelu gondolatebreszto eszmecserejukben (kb 8-10 perc).

#politika #Oroszország #Ivan Krasztev #Timothy Snyder
2023. jún. 27. 02:37
 1/3 anonim ***** válasza:

Elolvastam az elmúlt 2 napban vagy 20 különböző elemzést és mind tökre tutira megmondja, hogy mi történt, de minnél többet olvasok, egyre kevésbé értem, de, hogy én az hagyján, szerintem maguk a ruszkik sem tudják, hogy pontosan mi történt, minden csak találgatás.

egy viszont biztos, Putyinnak a renoméja padlót fogott, de nem kicsit, nagyon.

2023. jún. 27. 06:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Nyugati wishful thinking, kevés köze van valósághoz. Egy ember egy napos megbolondulásába túl sokat látnak bele.
2023. jún. 27. 07:22
 3/3 anonim ***** válasza:

2, egy 25000 fős hadsereg menetelését én nem neveznék egy ember egy napos megbolodulásának, de neked biztos több információd van arról, hogy mi is történit, mint mindenki másnak.

bár, ha Petiminiszter vagy, akkor elnézést.

2023. jún. 27. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!