Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért olyan sötét mindenki,...

Miért olyan sötét mindenki, hogy nem látja, hogy mire ment ki az orosz játék?

Figyelt kérdés
Még a hírekben is benne volt 2 hete, hogy Putyin taktikai nukleáris tölteteket telepített belaruszba. Innen már tényleg nem kell sokat gondolkodni. Szimplán megindítja a nukleáris támadást prigora kenve, egyezség alapon, de oroszban vagy belaruszban prigo sosem lesz hibás. Logika!
2023. jún. 24. 20:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
72%
Szerinted kit érdekel ez az úgynevezett játék? Senkit. A putyin hívőkön kívül. Mindenki más tudja hogy putyint és az összes csatlósát a prigozsint is el kell tenni láb alól. Az egész rendszert.
2023. jún. 24. 20:55
 2/13 anonim ***** válasza:
0%
Mink vladimiristák Prigozsint is édestestvérünknek tekintjük.
2023. jún. 24. 20:56
 3/13 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem csak szimplán fellázadt mert elege lett a korrupt katonai vezetökből aki kudarcokat halmoztak csupán. De majd az új katonai vezetés az lehet h simán elindítja az atomot. Ki tudja
2023. jún. 24. 20:57
 4/13 A kérdező kommentje:
A Nato meg EU meg nem támadhatja a két országot, mert zsoldos kézből indult el a nukleáris akció.
2023. jún. 24. 20:57
 5/13 anonim ***** válasza:
82%

Én nem tudom, hogy mi ez, most egyre több helyen olvasni, hogy kamu, hogy mégsem álltak le, de akármelyik is:

-25000 elvileg ellenséges katona megállás nélkül haladt Oroszország belsejébe a mai nap

-ha meg is állt a puccskisérlet és valóban megegyeztek, az azt jelenti, hogy Putyin zsarolható

-ha előre kitervezett szinház volt az egész, akkor megint csak felmerül a kérdés, hogy miért, amikor arról jönnek a hirek, hogy az ukránok ellentámadnak és olyan területeket szereztek vissza, ami 14 óta már a ruszkiké volt

-egyszerűen érthetetlen a szakács is, hónapokon át kritizálja Putyint, tegnap elvileg az övéit rakétázták a ruszkik és akkor most hirtelen abbahagyja, jó, mi lesz a katonákkal, mi lesz vele?!

Ez annyira wtf és akkor most olvasom, hogy lehet, hogy hack volt az egész és még most is Moszkvának mennek

2023. jún. 24. 20:58
 6/13 A kérdező kommentje:
Ha meg is egyeztek valamiben, az valami hasonló lehetett, hogy a taktikai atomok zsoldos kézbe kerüljenek, és leállítják a támadást, avagy a színjátékot.
2023. jún. 24. 20:59
 7/13 anonim ***** válasza:
68%
Ha lesz nukleáris támadás akkor az az usa vagy eu ellen fog iranyulni,prigozsinnak semmilyen köze sem lesz hozzá.
2023. jún. 24. 21:11
 8/13 A kérdező kommentje:
7: de sötét vagy, csak taktikai atomról volt szó a hírekben, stratégiairól ami elérne más országot is arról nem, tehát eu és usa kizárva.
2023. jún. 24. 21:15
 9/13 kretens ***** válasza:
27%
Megnéztem a térképet.A wagner hadsereg északi irányba haladt Moszkva felé.Egyébként érdekes módon mikor megálltak és úgy döntöttek hogy visszafordulnak pont légvonalban nézve egy vonalban vannak Harkovval.Ugye közben meg Kadirov serege elérte Rosztovot amit ellenőrzése alá vont napközben a wagner.Mivel szerintem az álpuccs elmaradt és totálisan megette ezt mindenki most a délen Rosztovnál lévő wagner és jelentős létszámmal jelen lévő csecsen haderő az éj leple alatt amikor a műholdak nem látják pontosan a felszint szépen délről szintén Harkov irányába vonulnak.Biztos hogy csak sci fi amit gondolok erről az egészről?Holnap reggelre északról és délről egy gyors támadással most simán bekerithetik Harkovot.Mindenki azt hitte hogy Putyin kormányát mennek megdönteni de szerintem ez egy olyan átverés volt az amerikai műholdas megfigyelésnek is hogy mindenki azt hitte hogy tényleg puccs zajlik.Az Ukrán haderő donyeckre és délre a krim felé koncentrál tehát tárva nyitva a kapu az északabbra lévő Harkov felé ráadásul ezzel a trükkel most komoly erőt vontak össze az oroszok.
2023. jún. 24. 21:17
 10/13 A kérdező kommentje:
Simán a zsoldosok majd megindítják a nukleáris támadást prigo vezetésével, putykó irányításával, mert azt nem lehet egyik országra se kenni, se oroszra se belaruszra, mert jajj hát nem mi voltunk, a zsoldosok voltak. Filmet kéne erről forgatni, ezek már filmbe illő csavarok.
2023. jún. 24. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!