Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A Wagner kezdettől egy trójai...

A Wagner kezdettől egy trójai faló lehetett az oroszok ellen?

Figyelt kérdés
2023. jún. 24. 11:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
61%
A Wagner legalább elért sikereket.
2023. jún. 24. 11:23
 2/12 anonim ***** válasza:
19%
El tudom képzelni. Ha nem, akkor közben vette meg a nyugat.
2023. jún. 24. 11:26
 3/12 anonim ***** válasza:
75%

Nem, szerintem Prigozsin részéről ez egy sima puccs. Gondolom látja, hogy az orosz hadsereg mennyire nincs a helyzet magaslatán, és hogy az orosz vezérkar folyamatosan félretájékoztatja Putyint, így meg azért elég nehéz háborút nyerni. Oroszország most gyenge, Prigozsin a hatalmai ambícióit most tudja érvényesíteni.

Ettől függetlenül persze nem lehetetlen, hogy a nyugat is hozzájárult egy kis segítséggel.

2023. jún. 24. 11:30
 4/12 anonim ***** válasza:
46%

Nem, epp h tul nagyra nott a nepszerusege mert sikeres volt, ezert megkapta a selyemzsinort Prigozsin, amit ugy tunik nem szivesen huz a nyakara. Azt el tudom kepzelni h a nyugati vezetok neki igertek oroszorszagot de ehhez az is kellett h Putyin es Sojgu beakarta olvasztani a vagnert es valszeg ezutan Prigozsin felslegesse valt volna (ergo a 10.rol kiugras vart ra).

O viszon borzaszto nepszeru orosz nacionalistak kozeben szoval inkabb ugy dontott huz egy lapot 19re es harc nelkul nem adja fel.

Eddig ugy latszik ahova megy ott leteszik elotte a fegyvert. Persze meg csak az elejen jarunk de szerintem hosszu polgarhaborus helyzet van kialakuloban oroszorszagban.

Nem kizart h az oroszok ki kell vonjak ukrajnabol a sereguk egy reszet, h a belso viszalyt meggatoljak.

2023. jún. 24. 11:32
 5/12 A kérdező kommentje:

Ha P. valóban elvhű nacionalista, akinek Oroszország az első, miért hozza ilyen helyzetbe az országát? Ezzel az ukrajnai kudarc borítékolható.

Ez olyan, hogy nacionalista vagyok, de csak addig, amíg én lehetek a kakas a szemétdombon.

(A 10. emeletet hagyjuk.)

2023. jún. 24. 11:36
 6/12 anonim ***** válasza:
48%

"Eddig ugy latszik ahova megy ott leteszik elotte a fegyvert."

Tulajdonképpen igen, minimális ellenállás mellett haladnak Moszkva felé.

2023. jún. 24. 11:36
 7/12 anonim ***** válasza:
43%

Miért kell, hogy megvegye a nyugat?! Miért nem lehet, hogy annyiról van szó, hogy a vezér egy szociopata és pszichopata nagy erővel?!

Valami nem úgy ment, ahogy akarta, akkor máris örjöng, és támad a sérelmeiért, pláne, hogy érzi, már nincs vesztenivalója, ez az utolsó aduja, ha nem játssza ki, bármikor kieshet az ablakból.

Amikor orosz katonák lövik az övéit, ill. aknásítják el az utját, hát nem is csodálom.

2023. jún. 24. 11:40
 8/12 anonim ***** válasza:
62%

Minden nacionalista ilyen hidd el, meg sokszor maguk is elhiszik h nekik a haza az elso de csak addig amig az o akaratuk ervenyesul.

Itt van Orban es a "mi magyarok". Aki nem ert egyett az soros ugynok arulo nem magyar erzelmu.

Tehat Prigozsin fejeben is most Sojgu (es valszeh Putyin) a haza arulo hiszen ellene fordult.

Kicsit amugy Torockaira hasonlit o se szidja Orbant mert tudja h nepszeru a sajat szavazoi kozt de azert a rendszert kritizalja, de ez mar nagyon off topic.

2023. jún. 24. 11:41
 9/12 anonim ***** válasza:
Ez a puccs olyan mint amit Erdogan szervezett aga ellen.
2023. jún. 24. 11:45
 10/12 anonim ***** válasza:
30%
#7 Még ha úgy is lenne, ahogy írod, akkor is hülyeség lenne most polgárháborúba kezdeni, veszélyeztetve Ukrajna felszabadításának sikerét. Prigozsin nem ennyire hülye, inkább megvárná a háború végét. Megvették kilóra, ennyi.
2023. jún. 24. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!