Szerintetek benne lehet a Nyugat keze is Prigozsin "büntetőakciójában"?
Figyelt kérdés
Elvégre ez a húzás színtisztán a Nyugat érdekeit szolgálja, hiszen belpolitikai szempontból gyengíti Oroszországot. Így már nem csak a háborúval kell majd foglalkoznia Putyinnak, márpedig azzal sem halad valami fényesen.2023. jún. 24. 10:08
2/22 anonim válasza:
Persze, még azért is a Nyugat, Soros, az USA, a melegek, a zsidók, Brüsszel meg az EU a hibás, mert Putyin, börtönből kiengedett, szedett-vedett bűnözőkből verbuvált zsoldosserege fellázadt, miután nem nagyon fizették ki Őket, nem kaptak rendes fegyvereket és ellátmányt, aztán amikor ezt szóvá tették lőni kezdték Őket. Teljesen hülyék vagytok, ugye?!
3/22 anonim válasza:
Amúgy én is láttam azokat a filmeket, de azokban a nyugat mindíg a regnáló orosz elnököt védte meg a puccsiták ellen...ezzel egyszersmind megmentve a világot is.
4/22 anonim válasza:
a szarkeverés minden küzdő félnek lételeme...
5/22 anonim válasza:
Az a fránya "Nyugat"!
Maga a kénszagú patás ördög is fél már a nyugattól annyira romlott!
Úgy tudom az ukrán biológiai laborokban tenyésztették ki Prigozsint is. Megszereztem a redditről a képletet is hozzá! Pont olyan, mint egy BOSS DS-2 pedál!
6/22 anonim válasza:
Prigozsinnak meg Putyinnak is célja a háború folytatása.
7/22 A kérdező kommentje:
#2 Én nem a kormánypropaganda vonatkozó részeire gondolok, magas ívből lesz*rom ezeket a marhaságokat. Azon viszont gondolkozz el, hogy vajon az említett börtönből kiengedett, szedett-vedett bűnözőkből verbuvált zsoldossereg és annak vezetője mennyire hiteles, őszinte és megbízható információforrás, főleg a nagyérdemű számára.
2023. jún. 24. 10:24
8/22 anonim válasza:
Oroszországban ugyanúgy erőszakmopóliuma van az államnak mint pl. nálunk is.
Magánhadseregek egyszerűen nem létezhetnének ott sem, vagyis gyakorlatilag akkor szántják be őket amikor csak akarják.
9/22 anonim válasza:
Persze, az alufólia sapkás fideszesek szerint.
10/22 anonim válasza:
8# A Wagner csoport nem 200 emberből áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!