Kicsoda Ben Shapiro?
Figyelt kérdés
Azon kívül hogy konzervatív fiatal megmondó ember, TV-s közszereplő,politikus mit érdemes még tudnom Ben Shapiro-ról? Milyen figura ő az amerikai közéletben?2023. jún. 20. 13:40
1/8 anonim válasza:
Pont olyan ember, akit leírtál, nagyon más fontos dolgot nem lehet hozzátenni.
Itthon is vannak hasonmásai deákdani és pohárdani néven, csak ők "független" újságírók.
Az itthoni állapotokból érthető, hogy miért van szüksége az embereknek egy ilyen figurára.
2/8 anonim válasza:
Nem konzervatív hanem mindíg olyan, amivel kitűnik a többiek közül.
Ha mindenki konzervatív, akkor ő liberális, csak hogy mást mondjon.
3/8 anonim válasza:
Egy halál unalmas figura az alt right oldalráól. Ugyanazt ismételgeti papagájként, mint az összes hozzá hasonló. Időpazarló tevékenység a követése.
Ha mindenképp akarsz valami hasonló nevű figurát hallgatni, akkor írd át a Bent Bethre. A Beth Shapiro videók edukatívak, nem okozzák az agysejtek degradációt.
4/8 MDaniel98 válasza:
Olyan mint a Megafonos srácok, csak nagyban.
5/8 A kérdező kommentje:
és szerintetek Shapiro egy pozitív figura az amerikai politikában?
2023. jún. 20. 14:59
6/8 MDaniel98 válasza:
Ez 100%-ban a politikai irányultságodtól függ. Én hallgattam egy ideig kíváncsiságból, de nekem túl radikális.
7/8 anonim válasza:
Meggyőződésem, hogy az ilyen kérdéseket a gyakorikerdesek.hu modjai maguk teszik fel, amikor azt látják, hogy bizonyos szint alá csökken az aktivitás az oldalon. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!