Aki elítéli az orosz agressziót ukrajnában annak mi a véleménye az usa külföldi katonai beavatkozásairól ?
Ad nekik demokráciát és cserébe elveszi mindenüket amijük van. Meg kifizettetik velük a beavatkozás árát
Korrekt!
És ha az adott nép nem kér az amerikai típusú demokráciából ?
Ez olyan mint ha idejönnének a franciák és osztrigát akarnának etetni velem. Ők meg vannak győződve róla hogy az egy finom étel, nekem meg a gondolattól hogy lenyeljem az a nyálkás valamit felfordul a gyomrom.
Nem olyan. És nagyon nem ugyanazért megy a orosz vagy az USA.
Ettől függetlenül, azt a problémát, ami miatt az USA megy valahová, még véletlenül se úgy kell megoldani. Egyébként pedig egy ország vezetését lehet, hogy el kell távolítani, ez azonban még semmi. Helyébe kell tenni egy hozzáértő másikat, amelyet az ottani lakosság el is fogad. Ezt valahogy nem képes az USA felfogni. Ő csak "eltávolít". Aztán nem érti, hogy miért lőnek rá.
Az orosz agresszió viszont szimpla hatalmi cél, Putyin a régi birodalomról álmodozik, és megpróbálja ezt szalonképessé tenni. Soha nem fog sikerülni neki.
A többségük amerika s-ggében van tövig, tehát nagyon jól meg tudják magyarázni, hogy miért jogos amerika beavatkozása bárhol, bármikor.
Én csak úgy hívom őket, hogy amerika magyar hangja, meklén, hypno, kürasszír, meg még néhány ilyen retardált, akiket kifelejtettem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!