Felszabadulhat németország az amerikai uralom alól?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=-W617OdKWF0
"Ideje végre hazamenniük az amerikai katonáknak Németországból! - kemény beszéd a Bundestagban" 2 hónapja
2023. jún. 16. 19:56
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
18 szavazat
1/11 anonim válasza:
Kizárt,hogy teljesen felszabadul.
Ideológiailag legalábbis biztos, nem.
3/11 anonim válasza:
Minek kéne elmenni onnan az amerikai katonának? Szövetségesek, úgy mint mi. Ezért vannak itt is katonák. Elképesztő, hogy mennyi tudatlan deviáns marha van a világban...
4/11 anonim válasza:
3.
Az oroszok is szövetségesek voltak 89-ig, véletlen sem megszállók...te deviáns.
5/11 anonim válasza:
4 én tanult és megfelelően képzett vagyok, nem deviáns
6/11 anonim válasza:
Usa mar oda tette a saját embereit ők hozzák a döntéseket.
Sajnos ez pár évtizedig így is marad még.
7/11 anonim válasza:
"Az oroszok is szövetségesek voltak 89-ig, véletlen sem megszállók"
Megadod a címed? Szívesen bemennék hozzád, aztán mostantól az én szabályaim szerint kéne élned és elvenném a legjobb szobát magamnak, de nyugi, nem betörő lennék, csak a szövetségesed. :)
8/11 anonim válasza:
Az nem biztos, hohy Európának és a világnak jó lenne ha Németország nem lenne megszállas alatt. De ez igy van Japánnal is.
9/11 anonim válasza:
#3 Az amerikai katonák 1945 óta ott vannak, csak azóta megszállottból “szövetségessé” lett Németország, de az USA vezetői csak nem olyan hülyék, hogy hagyják kicsúszni a markukból Európa legerősebb országát.
10/11 anonim válasza:
Nem. Németországban már az usa helytartói hozzák a döntéseket, Németország valójában már csak papíron létezik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!