Ezek szerint a magyar emberek azért járnak vásárolni a szomszédokhoz, mert szeretik a magasabb árakat.
2023. jún. 15. 19:25
12/25 anonim válasza:
#9 nincs tele, ahogy a tesco parkolója sincs tele, mert azt is rendszeresen benyögöd 🤣
Egyévként a szlovák rendszámos autók tulajdonosai nagyrészt magyar állampolgárok, hiszen az autót is jobban megéri ott "tartani"
2023. jún. 15. 19:28
13/25 anonim válasza:
9. Salgótarjánt nem tudom, de Győrbe moziba/plázázni mennek vagy az állatkertbe.
2023. jún. 15. 19:30
14/25 anonim válasza:
#5 sajnos magyarország is kap pénzt, csak egy kis részt tartanak vissza, amit egyébként orbán 2 éve nagy pofával el is utasított, mondván hogy nekünk nincs szükségünk rá.
Persze a kormánypropaganda úgy adja elő hogy a gooonooosz zeu nem ad semmi pénzt, és ezt a tipikusan ostoba, tàjékozatlan fidesz szavazó be is veszi.
Szlovákia pedig arányaiban kevesebbet kap, hiszen magyarország kapja a legtöbb EU támogatás, legalább is 2 évvel ezelőttig, így volt.
2023. jún. 15. 19:38
15/25 anonim válasza:
13
A hipermarketek is tele voltak velük, és sokuk dolgozik Győrben is. Ha itt kevés a fizetés, és magasak az árak, akkor minek jönnek ide vásárolni és dolgozni?
2023. jún. 15. 19:46
16/25 anonim válasza:
Reménytelen, ebből elég volt.
2023. jún. 15. 19:49
17/25 anonim válasza:
Konkrétan az van, már alig járt is ott mostanában, hogy van ami kissé drágább ( hús, tej, gyümölcs pl), van ami meg kicsit olcsóbb ( pl hústermékek, pékáru, édesség).
Szóval általában véve egálos, a jövedelem is...
2023. jún. 15. 19:52
18/25 anonim válasza:
Nemrég kint jártam Amsterdamban. Amikor megláttam a pisztácia árát csak törölgettem a szememet. Itthon már rég luxus cikk, kint féláron van.
2023. jún. 15. 20:27
19/25 anonim válasza:
Azért mert a gazdaság így működik. Az ottani embereknek több pénzük van, a termelők, gyártók, forgalmazók pedig ezért több pénz akarnak megszerezni tőlük, hogy növeljék a profitjukat. Hiszen a cégeknek az a céljuk.
2023. jún. 15. 21:40
20/25 anonim válasza:
Itt lakom szlovakiában. Tavalyig mi jártunk Magyarországra évek óta. Most már fordítva van. Én nem vagyok fidesz ellenes meg semmi magyar állampolgár sem vagyok de brutális az infláció. Egyébként nálunk is keményen duplájára nőtt minden, de Magyarországon látványosan durvább
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!