Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha oroszokat támadta volna...

Ha oroszokat támadta volna meg Ukrajna az eu és az Egyesült Államok,az eu és a baloldal akkor is segített volna a megtámadott félnek?

Figyelt kérdés
2023. jún. 15. 00:10
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Küldtek volna fegyvert?
2023. jún. 15. 00:12
 2/15 anonim ***** válasza:
9%
Ez lényegében meg is történt, 2014 óta lövik az ukrán reguláris erők a donbasszi oroszokat. Semmi segítség nem volt, sőt, nagyjából el is hallgatták ezt, a legelvakultabbak még tagadják is ezt.
2023. jún. 15. 00:17
 3/15 anonim ***** válasza:
78%
Te érted amúgy a saját kérdésed? Ha az EU megtámadta volna az oroszokat, akkor mi oka lenne rá az EU-nak hogy segítsen az oroszoknak?
2023. jún. 15. 00:54
 4/15 A kérdező kommentje:

3.

Kimaradt egy vessző,köss bele!

Csak ukrajna támadna!

2023. jún. 15. 00:59
 5/15 anonim ***** válasza:
83%
Honnan maradt ki az a vessző? Én akárhová próbálok egy vesszőt belerakni, attól még nem lesz értelmesebb a kérdésed.
2023. jún. 15. 01:01
 6/15 anonim ***** válasza:
6%

5.

Ne trolljodj tovább,ha nem akarsz válaszolni, nem kell, lehet lécelni!

Megírtam,hogy Csak ukrajna támadna!

2023. jún. 15. 01:05
 7/15 anonim ***** válasza:
6%
6 vagyok, *vagyis a kérdező írta meg,de engem is idegesít a trollkodásod!
2023. jún. 15. 01:06
 8/15 anonim ***** válasza:
91%

Aha, több fiókot használsz, értelmetlen kérdéseket írsz ki provokációként, aztán még kamuzol is, de azért én vagyok a troll, aki csak próbálta kitalálni, hogy mit is akartál megtudni :D

Mindegy, már látom, hogy valójában semmit.

2023. jún. 15. 01:11
 9/15 anonim ***** válasza:
4%

8.

A telefon magától írja be a szavakat, kijavítottam, tudom, hogy hihetetlen, hogy többen is vannak egy fórumon! Nem én vagyok a keredező!

Az a szánalmas hogy nem a kérdésre válaszolsz!

2023. jún. 15. 01:17
 10/15 anonim ***** válasza:
10%

Igen, az ukránok már valójában többször megtámadták az oroszokat, csak ukrajna határain belül és ezért inditott háborút Putyin, de az usa valóban nem tett semmit ellene meg az eu sem, hogy az ukránok befejezzék!

Én értem a kérdést!

2023. jún. 15. 01:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!