Az EU miért áltatja magát és fizeti le Erdogánt és még akit le kell ehhez fizetni? Mikor merjük már kimondani, hogy nem tudjuk befogadni a világ menekültjeit, illegális migránsait meg pláne nem!
Kérdező, a probléma az, hogy idejön, és eldobja a papírjait, vagyis ki kell deríteni először, hogy kicsoda, ami nem rövid folyamat, ha valami ázsiai pusztaságból jön.
Ha ki is derül ez, akkor le kell kommunikálni az államával, hogy visszavigyék. Néha simán azt mondja a másik állam, hogy nem fogadja őket. Ebben az esetben mit tudsz tenni?
"Nem ártana elővenned a térképet. Vagy lemaradtam valamiről és hirtelen Szíria szomszédos országunk lett? Minden ukránt befogadunk betartva a nemzetközibegyezményeket."
A genfi egyezmény alapján aki ide menekül Magyarországra, annak biztosítani kell a lehetőséget ahhoz, hogy beadhassa a menekültkérelmét. Semmiféle olyan kitétel nincsen, hogy csak a szomszédos országokból kötelességünk befogadni a menekültkérőket, ez egy egyszerű propagandanarratíva, amit a 2015-ös menekülthullám során talált ki az európai szélsőjobboldal. Amikor pl. 1956-ban mi, magyarok menekültünk nyugatra, akkor sem adta be mindenki a menekültkérelmét Ausztriában, a legtöbben továbbmentek, és más országokban, pl. az USA-ban adták be a menekültkérelmüket, teljesen jogosan, hiszen erre minden menekültkérő jogosult.
13: 2021-es adatok szerint (vagyis az ukránok nélkül):
Menekültek: 2858922 + Menedékkérők: 632315
és ehhez jöttek azóta az ukránok
ma 07:29 és ma 07:32
Olvassátok el még egyszer, mit írtam, akkor nem lesz ellentmondás :)
Amúgy Magyarországon nincsenek ukrán menekültek sem, a kormány ellehetetlenítette.
ma 08:23
"Törökországban 3,5 millió SZÍR menekült van, az EGÉSZ EU-ban egymillió sem"
"Hány milliót szánsz rá évente?"
Hát te évente hány milliót szánsz Erdogan bácsinak eme csodálatos tervedre? """
Hozzád a logika csak futólag jár látogatni! Alapvető összefüggések felismerésére is képtelen vagy sajnos. Valaki mást kell boldogítanod mert engem ez nem érdekel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!