Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Na mi van a várva várt ukrán...

Na mi van a várva várt ukrán ellentámadással?

Figyelt kérdés
Elkezdődött, de még nem haladtak előre semmit sem a fronton az ukránok, ennyit a csodálatos ukrán haderőről :) Az oroszok meg még mindig csak az ócska, régi fegyvereiket vetették be, és bőven van még mozgosítható emberük, és ott vannak az armaták, és a szuperszonikus rakéták.

2023. jún. 7. 21:42
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
79%
Ki faxt érdekel. Engem a Bleach új évada érdekel
2023. jún. 8. 08:50
 32/41 anonim ***** válasza:
73%
Megfigyeltem, amikor az orosztrollok nagyon aktívak, akkor az ukránok érnek el sikert. Folytassátok gyerekek, mert ez azt bizonyítja, hogy az ukránok állnak jobban. Tavaly Herszon meg Harkiv előtt is ment a hasbara a bálsój ruszkij ármijáról, a felszabadítókról, ehhez képest jöttek a pofonok. 😅🤡
2023. jún. 8. 09:47
 33/41 anonim ***** válasza:
70%

32

IGEN EDDIG IS MOSZKVÁT OSTROMOLTÁK AZ UKRÁNOK, MINDJÁRT NYeRNEK! balfék!

2023. jún. 8. 13:05
 34/41 anonim ***** válasza:
20%

32

A szokásos infantilis ukrán propaganda?

Jó nagy pofonok jöttek, visszavonultak az oroszok 20 km-t és akkor mi van? Xd

2023. jún. 8. 14:18
 35/41 anonim ***** válasza:
77%

#33, #34

Mondom én, nyomjátok nekem nem baj!

2023. jún. 8. 15:13
 36/41 kretens ***** válasza:
14%
Körzővel mindenki nézze meg a térképen a Murmanszk-Moszkva-Volgográd vonalat.E vonal előtt lévő orosz területen európa fele kényelmesen elférne.Ugyanezt a távolságot most helyezze rá bárki bárhová oroszország területén és azt fogja látni hogy ami európai viszonyitásban hatalmas terület az orosz szemszögből jelentéktelen.És akkor még milyen messze van moszkvától keletre az ural hegységen túli orosz több millió lakosú nagyvárosok.Pl Jekatyerinburg Asztrahány Ufa Perm Magnyitogorszk és még sokáig sorolhatnám.Oroszország európai részén élnek a legtöbb nyugati gondolkodású emberek.Ez mindig is igy volt.Ha jobban megfigyeljük van ebben bizonyos szempontból párhuzam a múltból és lehet hogy majd a jövőben történő események között is.Napoleon és hitler hadserege sem tudott Oroszország nyugati részénél távolabbra jutni és mindkét esetben totális vereséget szenvedtek.De ez most a jelen szempontjából miért is érdekes?Hát azért mert amikor Oroszországról beszélünk mindenki a világon csak Moszkváig lát.Ahhoz hogy visszatérve a körzős példámra Murmanszktól Volgográdig csak ezen terület ellenőrzése teljes legyen mivel levegőből is túl nagy távolság és apránként tizedelnék meg a nyugati légiflottát ha szárazföldön nem szállnák meg minimum 6-7 millió katona szükséges.És akkor még ott van az Urál hegységen túli valódi orosz szemszögből stratégiailag fontos területek mind katonai gyártósorok mind ipari és nyersanyag kitermelő helyek szempontjából.Ezeket már sz-400 és sz-500-as légvédelmi rendszerek védik amelyek műhold-radar hibrid kombináció és semmi sem bújhat el előle gyakorlatilag lemészárolnák a teljes usa-nato légiflottát.A lényeg az hogy Oroszország ugyan úgy mint a második világháborúban hatalmas feláldozható ember és anyag potenciállal rendelkezik.Tudom ez igy durván hangzik de ez az igazság.Szerintem ebben a konfliktusban még lesznek számunkra érdekes és érthetetlen orosz döntések sőt még be is engedik őket oroszország területére de mindez egy jól kitervelt orosz döntés alapján fog történni és élve senki sem fog távozni.
2023. jún. 8. 18:24
 37/41 anonim ***** válasza:
70%

Te miről beszélsz, ember? Kiakarja Oroszországot megszállni? A támadóháborúikról regélj inkább! Mi volt Finnországban meg Afganisztánban? Vagy Varsóban 1920-ban? Az oroszok ritkán nyernek támadóháborút. Ez nem azt jelenti, hogy olyan vereséget szenvednek, mint Németország, hanem egyszer csak kivonulnak, miután már egyáltalán nem fog nekik megérni háborúzni. De már azzal buktak egy k@rva nagyot, hogy Ukrajnát sohasem terelik már vissza a moszkvai táborba. Egy szuberziós művelettel, ahol egyedül a Zelenszkij-kormányt mozdítják el, még lehet sikeresek is lettek volna, és az ukránok valahogy lenyelik a dolgot. Ehelyett az analfabéták bombákkal, meg rakétákkal, nyílt háborúval próbálkoztak.

2023. jún. 8. 18:36
 38/41 kretens ***** válasza:
39%
37..Jól látod a támadás nem az erősségük.De itt van a kutya elásva.Vizsgáld meg tágabban az eddigi Ukrajnai eseményeket.Jogosnak látszik azok kritikái akik azon a véleményen vannak hogy az orosz hadsereg egy papirhadsereg.Igen mert elhitetik hogy az.De most nem veszik számitásba a múlt eseményeit.Most sem látunk a kulisszák mögé nem tudjuk mik a valódi célok.De menjük kicsit vissza a múltba.Az orosz-Finn háborúban az akkori korban mindenkinek úgy tűnt és mindenki el is hitte főleg Németország hogy egy kicsi hadsereg bolondot csinált egy többszörös túlerőben lévő hadseregből.Most úgy tűnik megint ez a helyzet.Akkor az lett a vége hogy fél európa orosz megszállás alá került.Jelenleg Ukrajna jelentős technológiailag is jónak mondható nyugati fegyvereket kap és szerintem sikereket is el fog érni.Nekem ez lesz gyanús ha igy történik mivel az usa és europa vérszemet fog kapni.Szerintem ez egy csapda.Lehet ezért engem hülyének nézni és elfogadom a sértő kritikákat is de itt szerintem arról van szó hogy minél több embert és anyagot oroszországba csaljanak és akkor jön majd a fekete leves.
2023. jún. 8. 18:52
 39/41 anonim ***** válasza:
72%

Ott bukik el az elméleted, hogy az USA meg az EU nem a Harmadik Birodalom. Meg szerinted nyíltan neki mennek atomhatalmak egy másik atomhatalomnak? Szerintem neked baj van a realitásérzékeddel, ha azt hiszed, hogy a Nyugat inváziót fog hirdetni Oroszország ellen.

2023. jún. 8. 21:20
 40/41 anonim ***** válasza:
76%

“ és semmi sem bújhat el előle gyakorlatilag lemészárolnák a teljes usa-nato légiflottát.”

Ezek is olyan szuper fegyverek mint a T-14 ?

Azért ennyire nem kell szopni senki faxát.

2023. jún. 9. 08:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!