Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ezek fizetett provokátorok...

Ezek fizetett provokátorok vagy a németek tényleg unják a mostani háborút?

Figyelt kérdés
[link]
2023. jún. 6. 20:08
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a német állam elég sok pénzt, fegyvert adott már, így szerintem elég reális lehet, hogy majd lesznek olyanok is akiket érdekelne mire megy el a pénzük.
2023. jún. 6. 20:11
 2/16 anonim ***** válasza:
67%
Hitler forog a sírjában.
2023. jún. 6. 20:17
 3/16 anonim ***** válasza:
0%
Kedvelem Hitlert,az összes hibájával együtt.
2023. jún. 6. 20:22
 4/16 anonim ***** válasza:
45%
a németek is szeretik Hitlert, csak nyiltan nem merik kimondani es vállalni. nekem rengeteg nemet kollegam ezt mondta. ma mar tabu téma. de egymas kozt emlegetik.
2023. jún. 6. 20:31
 5/16 anonim ***** válasza:
31%
A most fújóló fritzek bezzeg nyivákolnának, ha az Iszkanderekkel és Kindzsalokkal Berlint és Stuttgartot lőnék az oroszok, nem Kijevet és Odesszát.
2023. jún. 6. 21:49
 6/16 anonim ***** válasza:

Kérdező, olyan nehéz elhinni, hogy vannak, akik BÉKÉT akarnak, mert nem értenek egyet az öldökléssel?

Hihetetlen, hogy egy olyan világban élünk, mely a háborút helyezi a béke elé, mintha a béke valami rossz dolog lenne, amiről beszélni sem szabad, erőfeszítéseket tenni érte pedig egyenesen tilos.

Hát normálisak vagytok???

NEM FOGJÁTOK FEL, hogy ez nem egy hülye amcsi film, hanem a valóság? A A HÁBORÚBAN MEGHALNAK AZ EMBEREK! MEGSZŰNIK A LÉTEZÉSÜK, NEM ÉLNEK TOVÁBB! És ezt SZÁNDÉKOSAN idézik elő a rohadt politikusok meg pénzemberek! Gyilkosságokra veszik rá a katonákat. Azért, hogy nekik még több pénzük, hatalmuk, befolyásuk legyen.

Egyesek szerint háborúban megölni valakit nem gyilkosság. MITŐL NE LENNE AZ? Méghozzá tömeggyilkosság. Előre megfontolt szándékkal kioltják emberek életét.

Igen, az oroszok megtámadták Ukrajnát. Ez az ő saruk. De utána az USA meg az EU mérgesítette el a helyzetet annyira, hogy a pusztulás szélén áll a világ. SEMMIVEL SEM jobbak az oroszoknál.

Ha a békés megoldás mellett álltak volna ki, már véget érhetett volna a háború. Azért tart még mindig, azért halnak meg még mindig ezrek, tízezrek, mert a Nyugat úgy döntött, hogy az ukránoknak folytatniuk kell a háborút.

A Nyugat nem tud dönteni az oroszok helyett. Azt csak az oroszok tehetik meg. A Nyugat csak azt tudja eldönteni, ők mit csinálnak. Ha olyan döntést hoznak, amely békekötés helyett a háborút hosszabbítja meg, akkor igenis FELELŐSEK az emberek haláláért!!!

Mindenki a saját cselekedeteiért felelős csak. És, ha erre a politikusok képtelenek ráébredni, akkor kell, hogy legyenek, akik ráébresztik őket. A békénél nincs fontosabb. Béke nélkül semmi sincs.

2023. jún. 9. 21:50
 7/16 anonim ***** válasza:

Ezt nem az oroszoknak kellene mondani?

2023. jún. 9. 22:29
 8/16 A kérdező kommentje:
6: nem nehéz elhinni, sőt eddig is tudtam, de azt se értem hogy a kérdésből hogy jutottál erre a következtetésre
2023. jún. 9. 22:34
 9/16 anonim ***** válasza:
46%

Még kérded? Benned vetődött fel, hogy fizetett provokátorok, aki békét akarnak!

7, te semmit nem fogtál fel abból, amit írtam.

2023. jún. 9. 22:52
 10/16 A kérdező kommentje:
megint egy "én mindenkinél mindent jobban tudok" egyén, akinek a felfogása csőlátású. nem állok le vitatkozni.
2023. jún. 10. 00:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!