Mit gondolsz véleményemről?
Figyelt kérdés
Egy meglátás: ha Oroszország megtámadna Európai NATO tagállamokat, merem állítani hogy az Egyesült Államok nem avatkozna be katonailag. nem menne háborúba az EU-ért....2023. jún. 5. 17:44
1/8 anonim válasza:
Fegyverekkel biztos támogatná a Natot hogy katonákkal is azt nem tudom de inkább igen mint nem.
2/8 anonim válasza:
Azt, hogy ez egy teljesen megalapozatlan, USA ellenes érzelmeken alapuló vélemény. A releváns szakértők es a politikusok nem így gondolják, és semmi objektív tényt nem látok, ami ezt támasztaná alá.
3/8 anonim válasza:
Hát ha minket támadnának meg biztos senki sem jönne, de ha ukrajna támadna meg még őket is segítenék ez tuti😅
4/8 anonim válasza:
Lehet az amcsik egy része is mondaná mint Viktor, ez nem a mi háborúnk.
5/8 Molyember válasza:
Hármas, azt hiszem, bőven rászolgáltunk a környező országok és a NATO ellenszenvére.
Kérdező, ez nem meglátás, hanem vélemény. Szerintem valószínűbb, hogy a NATO beavatkozna, aminek véletlenül pont része az USA.
6/8 anonim válasza:
Ez még nem vélemény, csak egy gondolat. A véleményt illik érvekkel alátámasztani :)
7/8 anonim válasza:
A NATo keleti határain most is ott vannak az amcsik. Nehéz lenne Lengyelországot vagy Romaniát úgy megtámadni hogy a határtól 50-100kmre vannak az amerikai egységek és sok helyen a légtérvédelemben is aktívan részt vesznek...
8/8 NTBS válasza:
Szerintem beavatkozna. A dominó elv miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!