Az ukrán politikusok kezdenek sokak lenni az európai országokban élő átlagembereknek?
Figyelt kérdés
2023. jún. 4. 20:33
1/7 anonim válasza:
Európa más részein szinte le sem sz@rják a háborút, csak nálunk lovagolják állandóan a témát.
2/7 anonim válasza:
Az átlagembereknek nem, csak a leg-leg-legalja fideszeseknek.
4/7 anonim válasza:
Szerintem Orbánból inkább elege van az európai embereknek.
5/7 anonim válasza:
Az eu országokban élő átlagemberek szerintem le sem szarják az ukrán politikusokat. Csak a putyinimádó fidesztálibok pörögnek ezen egész nap.
6/7 anonim válasza:
Amíg a fősodratú médiából az jön, hogy milyen jó hogy az ukránok harcolnak az oroszok ellen addig kb. mindegy mit gondol az átlag EU álampolgár.
Majd esetleg az EU-s választások során jöhet ez elő mint téma, de én még erre se nagyon fogadnék, mert nagy az egyetértés hogy ez az egyetlen járható út, még akkor is ha ez az Ukrajna elnéptelenedésével és szétbombázásával jár. Csekély ár ez azért, hogy egyesek megszedjék magukat.
7/7 anonim válasza:
Nem. Ez is csak ugyanannak a megoldatlan válságnak a sokadik új dimenziója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!