Az amerikai külügyminiszter szerint az orosz hadsereg a második legerősebb Ukrajnában. Mi a véleményed erről?
Miért lettem lepontozva, könyörgöm? :D Vagy akik lepontoztak, azok komolyan elhiszik, hogy két ország közül az az erősebb aki a másiktól vesz el területet? Mintha a suliban az alfa srác a stréber kockának az uzsona pénzének csak a 10%-át tudná elvenni és ebből az lenne a konklúzió, hogy a stréber az alfább. Értem Én, hogy russzofóbia van, meg minden ami orosz az csak is kizárólag szar lehet. De hogy ha ennyire retek szar az orosz hadsereg és ennyire inkompetens barmok irányítják, és a hadianyagjuk 70%-át már elhasználták, elvesztették, akkor a sokkal dicsőbb és erősebb Ukrajnai honvédő hadsereg a NATO segítségével hogy-hogy nem képes ezt az inkompetens, fegyvertelen bandát másfél év alatt hazazavarni?
De arról szeretnek megfeledkezni az Emberek, hogy amíg Ukrajnában gyakorlatilag totális háború van, minden tartalék mozgósítva van, addig Oroszországban ez csak egy különleges katonai művelet, nincsenek nagy sorozások, gyakorlatilag csak az üresjáratban lévő katonák vannak a fronton meg börtönből sorozott feláldozhatóak. Ukrajnában nem a teljes orosz haderő van jelen, míg ellenben ukrán oldalról a teljes ukrán haderő.
Értem Én még mindig, hogy nagyon csúnyák és gonoszak az oroszok, és meg is értem ezt az álláspontot, meg hogy Ők most egy ellenségkép, de a legrosszabb, a legeslegrosszabb hiba amit elkövethetsz az ellenségeddel szemben, az az, hogy alábecsülöd és minden téren lehurrogod.
Az meg hogy 50-60 % polgári épületet szétlőnek, hát most na. Ilyen a háború. Oda ássák be magukat az ellenségek. Üzenetben felszólítva, szépen megkérve őket nem jönnek ki a fedezékből és mivel háború van, ezért oda kell lőni ahol az ellenség van. De azt se felejtsük el, hogy ez a jelenlegi háború egy viszonylag csendes háború, alig jár áldozatokkal. Hányszor hallani hogy ilyen olyan rakétatámadás volt meg ez meg az, aztán a végén benyögik, hogy volt kb egy tucat halálos áldozat vagy még annyi sem. Ez egy háborúban semmi, pláne a mai technológiát nézve. 80 (( 80!!!!! )) évvel ezelőtt csak a Drezdát ért bombázásokban több tíz, de inkább 100 ezren haltak meg. 80 éve, 80 évvel primitívebb technika mellett. Azért amennyire lehet, szerintem pont hogy kímélik az oroszok a polgári lakosságot, ezt nem lehet tőlük elvenni, ha nem kímélnék pár nap alatt Drezda áldozatainak a többszörösét tudnák hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!