Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Támogatnátok, hogy Johnny...

Támogatnátok, hogy Johnny Depp legyen az USA következő elnöke?

Figyelt kérdés

2023. máj. 30. 15:31
1 2
 11/13 NTBS ***** válasza:
Nem. De tökmindegy mert én nem szavazzatok.
2023. jún. 20. 10:25
 12/13 anonim válasza:
Szeretem Deppet, de nem lenne alkalmas a posztra, megosztóak a vélemények róla és nem vállalná, mivel nem is akarná, már így is kőgazdag (nm sértésből) meg neki is van annyi esze, hogy felfogja, hogy még bele se szagol az elnökösködésbe. A fandomjait nyugottan irányítsa, de nem kell az országot a keze alá adni. Nem tudom, hogy ez esetleg egy vicc akart lenni, de ha nem, akkor inkább ezt vele tárgyald meg, főleg mert nekünk nincs sok közünk ehhez.. Persze, alig ismerem, még sosem találkoztam vele személyesen, lehet, hogy rosszul gondolom, de ahogy elnézem a kommenteket, kb mindenki viccnek találta, olyan nagy abszurdum ez.
2023. jún. 22. 23:02
 13/13 anonim válasza:
Nem.
2023. jún. 22. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!