Mi folyik most Koszovóban? Koszovói albánok 3 4% tamogatotsaggal akarnak önkormányzati hatalmat szerezni szerb területén a kfor erők meg ezt fedezik ?
Elég durva hogy a 25 sérült katonabol 20 magyar a hosszabb videon erteni a magyar szavakat szerintem a NATO direkt a mi ottani erőinket használta hogy politikailag nyomast rakjon az Orbán kormányra mivel nagyon jóban vagyunk a szerbekel és most mégis velük kellet osztozni
Min csodálkozunk? A magyar tronorokost is egy szerb huligán lőtte agyon Szarajevóban. Kitort az I világháború.
A szerbek sose szerették a magyart sőt!!!
Állítólag mi sokgranatott lottunk ok lőfegyvert hasznaltak és repeszranatott hajitottak közénk rengeteg a labserult de nincs halott.gondolom a repeszmelleny es a roham pajzs csak a melkast védi a lábát nem .
Most foglalta volna el a hivatalát az új ( albán) önkormányzati vezető akit 3 4% részvételel választottak meg csak a tüntetok nem engedték a hivatalba
Vegulis akkor Belgrád is a miénk nem ? Hisz az Nandorfehervar
Nem.hinnem hogy harc nélkül csak úgy odaadnak a szerbek a fovarosuk 😀
Vagy karpataljat az ukránok szekelyfoldet a románok.
Sok az ellenség kevés a barát ez a problémánk
De visszatérve a kérdésre azt nem értem egyáltalán minek van Koszovó?
Az albán lakta területek legyenek albánok az északi szerb rész Szerbia.
Ilyen állam nem volt soha hogy koszovo
koszovó függetlenedni akar, ami a szerbeknek nem tetszik, ez folyik.
"szerintem a NATO direkt a mi ottani erőinket használta hogy politikailag nyomast rakjon az Orbán kormányra"
ez nem így van, a kfornak régóta magyar a parancsnoka és vannak magyar katonák is ők is régóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!