Az USÁ-ban letartóztattak majd kirúgtak két alkalmazottat, mert kihívták a rablókra a rendőröket. Igaz lehet ez?
Egy TV műsorban volt egy hír, amit nem találok a neten sehol és annyira irreálisan mondta el a műsorvezető, hogy nem is értem. Nem is hiszem, hogy ilyen megtörtént. Üzletszabályzat szerint a vevőkkel az eladóknak a lehető legkedvesebben és önzetlen segítségadással kell eljárni a rablókat, betörőket segíteni, ezért letartóztatták majd kirúgták őket. Mert hívták a rendőröket.
5:47-nél meséli el a történetet, szó szerint így [link]
Szerintem a teljes sztori úgy néz ki, h a két nő fizikailag szembe szállt a rablókkal. A cég politika az mondja , h miután elment a rabló utána, hívják azonnal a rendőrséget. Alapvetően ezért rúgtak ki őket.
Nyilván az van mögötte, h ha fegyver van náluk sokan megsérülhetnek, abból több kára keletkezik a cégnek. Egyébként a rablókat elkapták.
Egyébként megosztotta az amerikaiakat is.
Köszönöm. Nagyon érdekeS!
Azt még megkérdezném, hogy találtatok a hírre? Én beírtam a keresőbe hogy atlanta, rabló, rendőrség és semmi relevánsat nem dobott ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!