Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az USÁ-ban letartóztattak...

Az USÁ-ban letartóztattak majd kirúgtak két alkalmazottat, mert kihívták a rablókra a rendőröket. Igaz lehet ez?

Figyelt kérdés

Egy TV műsorban volt egy hír, amit nem találok a neten sehol és annyira irreálisan mondta el a műsorvezető, hogy nem is értem. Nem is hiszem, hogy ilyen megtörtént. Üzletszabályzat szerint a vevőkkel az eladóknak a lehető legkedvesebben és önzetlen segítségadással kell eljárni a rablókat, betörőket segíteni, ezért letartóztatták majd kirúgták őket. Mert hívták a rendőröket.

5:47-nél meséli el a történetet, szó szerint így [link]

2023. máj. 29. 20:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2023. máj. 29. 20:24
 2/6 A kérdező kommentje:
És erről tudnál írni forrást?
2023. máj. 29. 20:25
 3/6 Fsms ***** válasza:
100%

Szerintem a teljes sztori úgy néz ki, h a két nő fizikailag szembe szállt a rablókkal. A cég politika az mondja , h miután elment a rabló utána, hívják azonnal a rendőrséget. Alapvetően ezért rúgtak ki őket.

Nyilván az van mögötte, h ha fegyver van náluk sokan megsérülhetnek, abból több kára keletkezik a cégnek. Egyébként a rablókat elkapták.

[link]

Egyébként megosztotta az amerikaiakat is.

2023. máj. 29. 20:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Itt valószínű azt keverik oda, hogy egy rablás esetén sok helyen, üzletekben, bankban valóban az a szabály, hogy a dolgozók legyenek együttműködők. Nem azért, hogy a rablónak jó legyen, hanem hogy nehogy legyen nála fegyver, amivel akár megölheti azt aki ellenáll. Ha van kamera, van biztosítás, akkor nem éri meg leállni a rablóval hadakozni, mert könnyen az életükbe kerülhet.
2023. máj. 29. 20:34
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Nagyon érdekeS!

Azt még megkérdezném, hogy találtatok a hírre? Én beírtam a keresőbe hogy atlanta, rabló, rendőrség és semmi relevánsat nem dobott ki

2023. máj. 29. 20:41
 6/6 MDaniel98 ***** válasza:
Nekem is fura, de sztem is volt ott valami más is amit a "károsultak" bőven elhallgatnak.
2023. máj. 30. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!