Ron DeSantis 2024-es elnöki győzelme milyen hatással lenne az USA-ra, és a világra?
Figyelt kérdés
2023. máj. 25. 18:14
1/8 anonim válasza:
Nagyon jó hatással. Floridában meghozta azokat a törvényeket, amik az LMBTQ-őrületet a helyére rakták. Ezt kéne tenni mindenhol.
2/8 anonim válasza:
#1 És mit tett a Floridai árvízkárosultak érdekében? Jaj, hogy pont amiatt hozta az LMBTQ törvényeket? Mindent értek.
3/8 anonim válasza:
Family Guy-ba benne volt már, melegek akkor kerülnek elő a politikában amikor valamit el kell sunnyogni. Ahogy látni lehet működik a formula.
4/8 anonim válasza:
Az biztos, hogy javulnának az amerikai-magyar kapcsolatok, és hogy csapást szenvedne a woke őrület. Minden más nyitott.
5/8 anonim válasza:
Nem ő az a bohóc, aki non-stop kardoskodik a Disneyvel mindenféle f#szságon? :D Pl. hogy mit kezdenek azokkal a karakterekkel amiket ők találtak ki & minden velük kapcsolatos jog náluk pihen? De a "liberók" a hopihék, mindent értek.
6/8 MDaniel98 válasza:
Én jobban örülnék neki mint Trumpnak, de jelenleg sajnos nem úgy néz ki mintha neki lenne a legnagyobb esélye az előválasztáson.
7/8 anonim válasza:
Szerintem se neki van a legtöbb esélye. De sztem Trumpnak sincs túl sok esélye.
8/8 anonim válasza:
Vannak jó ötletei, de a mentalitása óriási probléma. Lényegében ha nem tetszik neki valami, egyből betiltja függetlenül minden más tényezőtől.
Külpolitikában? Attól függ mi a mérce. Bidennél csak jobbat hozhat. Esetleg ellenségesebb lehet Kínával szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!