Ukrajna az Magyarországnak, mint Magyarország az EU-nak? Követelőző, undok, szélhámos, kicsinyes?
Figyelt kérdés
Mi is folyamatosan beszólogatunk az EU-nak, úgy könyveljük el őket ellenséges Soros ügynököknek, ahogy az ukránok minket orosz kollaboránsoknak.
Ők Turul szobrot döntögetnek, hogy megsértsenek, mi országos plakátkampányt indítunk az arcukat kihelyezve.
Ők korruptak és biz' Isten mi is jó korruptak vagyunk az EU pénzével.
Ők azon méláznak, hogy olajvezetéket szabotáljanak-e, mi az EU költségvetés elfogadását blokkoltuk (nemcsak méláztunk rajta) és még egy csomó más dologba is beleálltunk a 26 másik tagországgal szemben.
Ukrajna lényegében Magyarország ferdetükre?
2023. máj. 22. 10:19
A kérdező szavazást indított:
Alapvetően igen, az EU-nak az a problémája velünk, ami problémánk nekünk is van az ukránokkal.
Van benne valami, de azért túlzás.
Nem, nem így van.
Egyéb, kifejtem:
Az ukránok legalább foghatják a háborúra.
10 szavazat
1/4 anonim válasza:
Én nem igazán értem ezt az ugyanazt, mert számomra -és lehet, hogy ezzel egyedül vagyok ebben a kérdésben-, van különbség aközött, hogy mi önként csatlakoztunk egy olyan klubhoz, aminek a szabályait önkényeesen nem tartjuk be és a közt, hogy egy megtámadott országgal szemben izmozunk, ahol csak tudunk.
2/4 Drakula_VAGY_Ahmed válasza:
Nem izmoznánk velük ha nem lenne nekik annyira fontos a kisebbségek nem létező törvényekkel cseszegetése, hogy még akkor is képesek időt szakitani rá, amikor 10000-vel hullanak, lopják az oroszok a gyerekeket, és még gazdasági válságuk is van.
3/4 Drakula_VAGY_Ahmed válasza:
És ja, aprobb különbségekkel ugyan olyan. (Mondjuk a plakát és a szobor nem egy lap).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!