Nincs Merkel és kitört az ukrán háború, nincs Merkel nem jönnek az uniós támogatások idehaza?
Merkelnek mekkora szerepe volt, hogy az EU szemet hunyjon a Fidesz mutyi korrupcióhoz közeli pályáztatási és pénzosztási rendszere felett, amit az EU-s támogatásokból és alapokból csapolt Orbán haverjai és rokonai részére? Most, hogy nincs Merkel..?
Német autólobbi és orosz gázlobbi mind egy hatalmi csoportban egyesült és a Merkel kabinet képviselte az EU-ban. A német autólobbinál, mint összeszerelő üzem, az orosz gázlobbinál, mint a drága orosz gáz függővé tett felvevő piaca lett érdekeltté téve Magyarország az Orbán-Merkel paktum által.
Mit fogsz kiírni, ha megjönnek idén az EU-s pénzek? Az is Merkel miatt lesz?
Mondjuk az tény, hogy az utódja a nyomába sem érhet eddig Merkelnek.
1. mondjuk azt hogy nem mindegy milyen jogállamisági feltételekhez kötve jön a lóvé és mennyire kellett behódolnia Orbánnak a milliárdokért.
Eddig már elég sokat kellett behódolnia, de nem eleget...
"Mit fogsz kiírni, ha megjönnek idén az EU-s pénzek?"
Navracsics, te vagy az? Most aztán biztos jönni fog az EU-s pénz, ugye?? 🤣🤡
De amúgy hogyhogy nincs sitten az öregasszony? !!
Olyan kárt csinált az Uniónak hogy soha nem ülné le!!
“ Ha jól emlékszem pont orbán lobbizott ursula asszonyért. Hát megkapta. Most meg mégis jobb lenne angela?”
Ahogy Meloniért is … 🫢 Csakhogy Meloni …
Mondjuk én mielőtt megválasztották bíztam benne, hogy nyugatbarát lesz, utánanéztem az ideológiájának, szerencsére mikor olvastam Atlantista, mondtam, ok, jó lesz… mondjuk remélhetőleg Meloni pártja megerősödik jobban és Berluékat a következő kormányba nem kell bevenni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!