Tényleg ennyire "függetlenek" és pártatlan álláspontot képviselnek a baloldali médiák?
Most rákerestem a törökországi választásokra és azon kívül,hogy csak baloldali médiumokat dobott be (ezzel nem is lenne probléma), mind arról ír,hogy:
"Erdogan elveszíti..",
"Elveszítheti a választást Erdogan..",
"Sikerülhet-e Törökországban,ami Magyarországon nem"
Azt tudjuk,hogy a fideszes médiák is ugyanazt adják le,amit kiadnak nekik.
És ezt sok baloldali kritizálja is.
Viszont a Baloldaliak a saját médiumaikra szeretnek függetlenként,pártatlanként,nem befolyásolhatóként hivatkozni, erre meg a legtöbb szinte pontosan ugyanazt próbálja sugallni az olvasó felé, emellett nem pártatlankok(pl.:a török választásokkal kapcsolatban sem)
3-as
kiegészítenélek.
"pontosan ugyanazt próbálja SUGALLNI"
értelmezd kérlek.
(segítek, az összes példámnal nem az van,hogy ugyanaz a cím,hanem,hogy ugyanazt sugallják az olvasóknak, azaz azt sugallják,hogy Erdogan veszíteni fog)
5-ös
Sajnos egyik "jobboldali" sajtótermék munkatársa se vagyok,pedig jó lehetne egyetem mellé egy ilyen jól fizető munkahely ahol csak hazudnom kell.😃
de ha lehetséges, a kérdésemre öszpontosíts, és írd le véleményed a szituációval kapcsolatban.
konkrétan a baloldali,függetlennek hazudott média pontosan ugyanazt csinálja,amit az áljobboldali fideszes médiák.
#7 nézzük, az általatok egyik legnagyobb "balos"-nak mondott portált.
Szóval mit sugall "elvtárs"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!