12/16 anonim válasza:
01:10
Ez most cinizmus, vagy tényleg csaltak?
13/16 anonim válasza:
12# nem cinizmus, szerintem elcsalták Erdogan javára, de majd meglátjuk mi lesz a második fordulóban
14/16 anonim válasza:
Van bizonyítékod hogy elcsalták vagy ez egy vágyvezérelt kijelentés részedről? Még a török ellenzék sem mondott olyat hogy Erdogan csalt.
15/16 anonim válasza:
Azt mondtam SZERINTEM elcsalták, ettől függetlenül elképzelhető, hogy nem. Bár a közvéleménykutatások Erdogan hátrányát jelezték előre, ebből következtettem arra hogy akár csalás is lehet a dologban. Nem feltétlenül az urnáknál csalnak egy választáson, hanem van még ezer más módja is (láncszavazás, gerrymandering stb...)
De nem titkolom hogy örülnék annak, ha Erdogan vesztene.
16/16 anonim válasza:
"De nem titkolom hogy örülnék annak, ha Erdogan vesztene."
Tehát az hogy csalt egy vágyvezérelt kijelentés részedről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!