Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Putyin esetleges győzelme...

Putyin esetleges győzelme Ukrajnában Magyarország még inkább keletre tolódását hozná a külpolitikában? Jelent-e ez komoly veszélyt Magyarországra?

Figyelt kérdés

2023. máj. 13. 13:09
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
#8 Én nem vagyok ennyire nyugott a Nyugat értékeinek stabilitása ügyében sem. Amikor Kanadában a kamionosok tüntettek a COVID lezárások ellen, a kormány kérésére a bankok befagyasztották a számláikat. Szóval már nálunk is van ilyen pontrendszer.
2023. máj. 13. 15:02
 12/20 A kérdező kommentje:
#8 itt egy link ha nem hiszed: [link]
2023. máj. 13. 15:09
 13/20 anonim ***** válasza:
8: jól mondod, MÉG nincs...
2023. máj. 13. 15:12
 14/20 anonim ***** válasza:
34%

“ Viszont nyugati cégeknek végzünk rabszolgamunkát éhbérért, és ők gyakorolják a tényleges hatalmat felettünk, nem a kormány.”

Az Amerikai multik jól fizetnek…nyugati miltiknál 13. havi fizetés is van…ok hogy Lölő édestestvérünknél is, ez elismerés, de a nyugatot se kell leírni…

2023. máj. 13. 15:13
 15/20 anonim ***** válasza:

“ #8 itt egy link ha nem hiszed:”

Fideszesek válasza: Minek mentek oda

Érdekes ha a libsi tüntet és őket megverik/ vagy befagyasztják a számláikat az helyes…

Ez eléggé kognitív disszonanciára vall, nem gondolod?

2023. máj. 13. 15:15
 16/20 anonim ***** válasza:
41%
#6: Inkább egy szigorú, de legalább fegyelmezett kínai rendszer, mint a migránsok, meg az LMBTQ propaganda. Az meg sokkal rosszabb, hogy nyugaton mindenki multiknak, és bankrendszereknek a rabszolgája.
2023. máj. 13. 16:25
 17/20 anonim ***** válasza:

16: pár hete hallottam arról, hogy kínában egy gyalogos átment a piroson, se szó semmi figyelmeztetés, az arcfelismerő kamerákkal azonosítva volt a rendszer által az illető és már vonta is le a bankszámláról a bünti árát.

a hírben egy twitter bejegyzésre hivatkoztak. ez nem egy bíztató dolog.

ha a kormány hoz valami döntést ami nagyon rosszul érinti az embert és kimegy tüntetni, be is fagyasztják a számlád, lásd kanada.

persze be kell tartani a szabályt/törvényt, gondolok pl a piroson áthaladáson, de senki se fogja ezt a rendszert szeretni...

én ezt se támogatom, de amit említettél se.

2023. máj. 13. 20:03
 18/20 anonim ***** válasza:
Szerintem nem.
2023. máj. 13. 20:35
 19/20 A kérdező kommentje:
#15 Hé, én a kérdező vagyok, semmi olyasmit nem írtam ami miatt háborogsz... Nézd már meg kinek válaszolsz ...
2023. máj. 14. 10:09
 20/20 anonim ***** válasza:
szerintem lett törölve komment és a számozás arréb csúszott
2023. máj. 14. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!