Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért állítottak ki szadomazo...

Miért állítottak ki szadomazo homoszexuális Jézus-képet az Európai Parlamentben?

Figyelt kérdés

"Május 2-a és 5-e között egy ideiglenes fotókiállítás volt látogatható az Európai Parlamentben, Elisabeth Ohlson leszbikus fotóművész képeiből. Az egyik fotósorozat komoly botrányt váltott ki, mivel Jézus Krisztust ábrázolta bőr BDSM-ruhába öltözött homoszexuális férfiak körében."

[link]

2023. máj. 11. 23:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
51%
Honnan vette a mandiner, hogy az a 7 ficko a kepen az apostolokat akarja abrazolni? Errol sehol sem talalok infot.
2023. máj. 11. 23:44
 2/14 anonim ***** válasza:
55%

Mit vársz az Európai Parlament jelenlegi vezetésétől? Csak hozták a szokásos formájukat. Azért vannak biztató fejlemények is Brüsszelben: a magyargyűlölő Guy Verhofstadt bejelentette, hogy visszavonul:

[link]

Kezdetnek nem rossz. :)

2023. máj. 11. 23:49
 3/14 anonim ***** válasza:
52%
Közel az ítélet.
2023. máj. 11. 23:51
 4/14 anonim ***** válasza:
67%
Mert ennyi eszük van.
2023. máj. 12. 00:09
 5/14 anonim ***** válasza:
52%
Hogy legyen olyan kiállítás is amit Szájer is szívesen megtekint.
2023. máj. 12. 04:52
 6/14 anonim ***** válasza:
61%

Beteg már itt minden nyugattól-keletig minden.

Sajnos, hogy pont az Úrral csinálják ezt az elég nagy mínusz pontot kap az EU.

Tudtuk, hogy az EU se tökéletes, de azért mégis jobb érzés lenne egy szabadabb szövetséghez tartozni, mint pl a keleti despotákhoz, akik államilag materialisták.

Összegezve: Amennyire én inkább azt mondtam, hogy EUhoz tartozni jobb mint kelethez (bár mindkét pólust ugyan az a gonosz erő vezérli a háttérben… Ilyet nem kellene az EUnak megengednie. Én nem akarok olyan EU tagja lenni, ahol Istent így kigúnyolják.

Bízzunk benne, hogy az EU rájön, hogy hiba volt.

-> Független, nem szavazó

2023. máj. 12. 05:45
 7/14 anonim ***** válasza:
55%

05:45 vagyok

Keletről lassan nyugat is átmegy keresztények üldözésébe ? Előszőr megpróbálják lejáratni, kigúnyolni aztán majd jön a többi?

Szomorú hogy ide jutottunk

2023. máj. 12. 05:49
 8/14 anonim ***** válasza:
70%

Nem találtam az EP oldalán erről információt, hogy mi volt az apropója a kiállításnak és miért pont erre a híres fotósorozatra esett a választás.

Nyilván a sorozat témája miatt, miszerint a szexuális kisebbségek felé is keresztényi szeretettel kell fordulni, az intézmény pedig fontosabbnak tarthatta a hátrányos helyzetűek reprezentációját, mint a domináns vallási közösség érzékenységét.

Személy szerint nem tettem volna, de hát ez legyen a legnagyobb bajunk. Érdekesség, hogy templomban is kiállították már egyházi jóváhagyással (bár akkor is megosztotta az egyházat, hogy ez összességében inkább keresztényi vagy sértő).

2023. máj. 12. 06:48
 9/14 anonim ***** válasza:

“ Nyilván a sorozat témája miatt, miszerint a szexuális kisebbségek felé is keresztényi szeretettel kell fordulni,”

Ezzel csak rontanak a helyzeten! Én aki inkább liberális Krisztuskövető, ezt túlzásnak tartom. A Pride-al nem értek egyet, mert borzalmas egyesek ottani megjelenési formája )mondom méhegyszer nem mindenkié, de vannak akiké igen, de a meleg embereket viszont kirekeszteni, gyűlölni se kellene.

Nem vagyok homofób. Toktok-on volt hogy feljött videója, más témában a falon tök jól el lehet velük beszélgetni.

2023. máj. 12. 06:56
 10/14 anonim ***** válasza:
29%

Na lássuk hogy van ez ilyenkor:

Megcsinálja a libsi, mert nem bírja ki.

Amikor én jelzem, hogy nekem ez nem tetszik, akkor:

A libsi elkezdi magas lóról osztani az észt, hogy nem kellene vergődni, mert ez mennyire szuper meg stb.

Amikor mondom, hogy én értem, hogy szerinte szuper, szerintem meg nem, akkor ő még mindig nem érti.

Ezután az elfogadásról és toleranciáról papoló libsi megint elkezdi fröcsögni, hogy de ez akkor is jó és nem gondolhatok róla mást!!!!!

Aztán ezek után meg én vagyok a hülye, mert nem kérek a nagy európai trendekből.

2023. máj. 12. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!