A Mi Hazánk szavazói támogatják a baltikumi oroszok deportálását?
Én nem beszélhetek a Mi Hazánk párt vagy a többi Mi Hazánk szavazó nevében, de az én véleményem ez:
Azzal egyet értek, hogy az egyes államok szabályozzák, korlátozzák az országukba való bevándorlást vagy letelepedést. De ha már valakit hivatalosan beengedtek, azt eléggé elvtelen dolog utána kitoloncolni.
@4 A kettő tök különböző dolog. Más kérdés, hogy a Baltikumban élő, sokszor fura állampolgársági helyzetben élő oroszokat szívatani természetesen számomra sem elfogadható dolog.
Amúgy megint a szokásos náci gyávasággal hazudsz. Az MH kampányol szegregált meg bentlakásos iskolákkal, ahova majd jól bepakolássza a nemkívánatos melaninszinttel bíró diákokat, hagyjuk ezt a kamut, hogy valójában a széljobbon van az elfogadás. Ha már náci vagy, legalább vállald fel.
Én megértem a letteket.
Lettország 30%-a orosz, a fővárosban fele-fele arányban vannak a lettek az oroszokkal, és évekkel ezelőtt a lettországi oroszok azt próbálták elérni, hogy ne kelljen nekik lettül megtanulni, legyen az ország második hivatalos nyelve az orosz. Ezt a lettek sikeresen megakadályozták (és leszavazták), de akkor is.
És az ott élő oroszok többségét nem "beengedték", hanem a Szovjetunió idején betelepültek, ami ellen a lettek nem tehettek kb semmit.
Lettország második legnagyobb városa Daugavpils, 60%-os orosz többséggel. Daugavpils az EU legnagyobb orosz többségű városa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!