Nem féltek mindennap ezetúl dolgozni járni?
Figyelt kérdés
Mit fog tenni Putyin május 9.-én? Mi lesz a válaszlépés, hogy drón csapódott a Kremlbe? Vajon ez elindítja a 3. vht? Mit tegyünk ezesetben? Hova meneküljön a család?2023. máj. 3. 16:31
1/20 anonim válasza:
Menekülj Észak-Koreába! Ők Putyin barátai, ott biztonságban leszel!
2/20 anonim válasza:
Nem lesz 3. Vh e miatt, de hogy nem a tűzszünet felé lépdel a konfliktus jelenleg az is tuti.
3/20 anonim válasza:
Itthonról dolgozok, és már megépítettem a bunkeremet.
Nem hogy nem félek, hanem alig várom, hogy kitörjön a balhé, jó lenne egy kis rendkívüli szabadság :D
4/20 anonim válasza:
Dmitrij Peszkov elnöki szóvivő a Noginszk melletti drónról szóló német médiajelentéteket kommentálva azt mondta, hogy „mostanában sok ilyen kitaláció van” – írta az oroszhirek.hu.
5/20 anonim válasza:
Miért is kéne félnem? Nem mi küldtük a drónt, ha lép valami akkor azt nem rajtunk fogja megtorolni
6/20 anonim válasza:
Megint jönnek a rettegők, ahogy tavaly is.
Hova akarsz menekülni, és ott miből élnél meg? Miből gondolod, hogy ott nem lenne háború?
7/20 anonim válasza:
A videókon látszik, hogy milyen kis robbanás volt, láthatóan nem tudott nagy kárt okozni, esélyesen egy orosz hamis zászlós művelet volt, hogy növelje az oroszok motivációját a háborúra.
8/20 anonim válasza:
7.
Álhír ! Be is linkeltem.
4-es vagyok
9/20 anonim válasza:
De, baromira félek. Már tegnap elkezdtem ásni a ház alatt, azt tervezem hogy átások a túloldalra
10/20 anonim válasza:
8: az 27-i, ez ma történt, amiről szó van
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!