Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miert jo az angoloknak,hogy...

Miert jo az angoloknak,hogy az adobol eltartjak a politikusokat es a kiralyi csalad tagjait is?

Figyelt kérdés

Duplan adoznak..kinek eri ez meg?

Nekunk akik MO-rol koltoztunk ide, ez olyan furcsa.

2023. máj. 2. 11:47
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Ponotsan nem tudom,hogy nalatok ,h zajlik. Kb 10 eve kint elek. Elotte emlekszem,hogy nem volt tul rozsas. Amiota begurult a narancs,nekem azota nem volt jo. Azert is buktam a melomat anno. Nem,nem voltam izig-verig mszp-s. Csak nekik pl fontos volt,hogy legyen egy jol kialakitott varosi TV, a narancsosoknak meg nem.
2023. máj. 2. 12:47
 12/20 anonim ***** válasza:
4%

Szokásos agyatlan válaszok.

Orbán, Orbán meg egy kis Orbán.

Nagyon egyszerű a logika:

Mivel Orbán van hatalmon, te semmit nem kritizálhatsz, meg se szólalhatsz szerintük.

Mindenre csak bólogathatsz.

Annyira szánalmas ez:)

2023. máj. 2. 12:54
 13/20 anonim ***** válasza:
70%
#12 A szánalmas inkább az, hogy 13 év után mindenre is az a válasz hogy GYÚÚÚCSÁÁNY.
2023. máj. 2. 12:55
 14/20 A kérdező kommentje:

...meg Brusszel... Az a masik jatekos! Fogjuk ra,hogy Brusszel azt mondta,hogy.

DE majd mi vagyunk a megmento narancs gunyas hosok akik majd megmentunk benneteket.

Hja mekkora az esely,hogy az atlag ember elmegy Brusszelbe es utanajár annak,hogy mi az igazsag es hogy ki hazudik? hat kb semmi!

Tolják,hogy brusszel haboruba akar taszitani minket de a hos V majd megment minket!...most ez komoly?..Ugyan már!

2023. máj. 2. 13:00
 15/20 A kérdező kommentje:

Ennel nagyobb agymoso reklamot is regen lattam!

LINK: [link]

2023. máj. 2. 13:00
 16/20 anonim ***** válasza:
48%

"GYÚÚÚCSÁÁNY"

Hát mivel ezen a szellemi szinten vagy.

Elég megnézni a válaszaidat.

Az angol belpolitikai helyzetről szól a kérdés és képes vagy ebbe is Orbánt belekeverni.

Van baj.

2023. máj. 2. 13:03
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Azért amiért te az adódból milliárdos oligarchákat tartasz el. Szimplán idióta, tanulatlan tuskók az emberek.
2023. máj. 2. 13:08
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Miért nekünk miért jó eltartani a köztársasági elnököket, akik ráadásul a királyi családdal ellentétben nem is hoznak bevételt, cserébe politikai kinevezettek?
2023. máj. 2. 15:39
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Azért látszik, hogy ide nagy koponyák járnak…
2023. máj. 2. 16:26
 20/20 anonim ***** válasza:
XD
2024. jan. 25. 13:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!