Hszi Csin-ping kínai elnöktől érdemes félni, vagy ő is olyan kedves vezető, mint Mao Ce-tung volt?
20. Húú - és te mondod hogy olvassak utána?
Hát szénhordó volt a töritanárod hogy ilyeneket írsz? :)
Asszem nem véletlen pontoztak le, hidd el nem én tettem.
A világnézet rányomja a bélyegét a történelmi tényekre.
Rendet kéne pakolászni a polcokon először. De nehéz lesz ilyen prekoncepcióval.
kérdező.
légyszives javíts ki,hogy miben tévedtem,hogy tanulhassak a hibámból.
de valahogy sejtem,hogy nem tudsz megfelelő ellenérvet írni, ezért nem fejtetted ki most,hogy miért nem értesz egyet velem.
meg merem kockáztatni,hogy amiket leírtam azok nagyvonalakban a valóságot fedik
(tudom jól miért pontoznak le. 99%-uk a lepontozóknak nemtudnának választ adni, érvekkel alátámasztva,hogy miért pontoztak le,mert agymosottak és nem fér bele nekik az,hogy valaki nem nyal be egyik oldalnak se, jelen esetben nem támogatom Tajvan ügyét világpolitikai szintre emelni,mert még mindig belügynek számít)
20. Rendben segítek tisztábban látni. De csak akkor ha utána megígéred hogy te utánanézel pár dolognak és nem csak a fidesznyik propagandát nyomod egy kínai témában orosz fanként.
Szóval miért is családvédelmi szolgálat ukránoknál oroszország?
Ha az ENSZ-t mondtad volna elfogadom. Nem nagyon hallottam hogy az ENSZ-nél tiltakozott volna Putyin éveken át hogy bántalmazza az orosz kisebbséget Ukrajna és hogy vétókkal szankciókkal fenyegetve hatást gyakorolt volna putyin az ukránokra...
Inkább nagy testvér az oroszok az ukránok kapcsolatában.
Hiszen rokonnép nyelv és identitás ezért is tragikus hogy egy Putyin nevű diktátor rátámad a testvéreire nemzet szinten.
Vagy szerinted a családvédelmi szolgálat (te példádnál maradva) vagy egy feljelentő nagytestvér (én példámnál) rögtön lelövi az apát, eltiltó végzést és egyebeket nem hallottál?
Amikor azt mondtam hogy évezredes a rendszer, akkor a versengő piacos berendezkedést (feudális, kapitalista liberális) vetettem össze a kommunista rendszer kb. 100 éves hagyományával és kb. 70 éves bevezetésével Kínába.
Az hogy szépen leírod a történetét Tajvannak amit a googliból vagy wikiről le lehet olvasni és hogy kik szállták meg, még nem a gazdasági rendszer változását jelenti.
Gondolj ezekbe bele és olvass nyugodtan utána.
Örömmel hallom hogy kicsit kiléptél a mindent jobban tudok és már nem kell többet tanuljak hozzáállásodból. Remélem fel tudsz venni pár új információt és ezzel kinyílik az életed a sötét illiberális propaganda szobából. Hajrá demokrácia, hajrá magyarok!
az a gond,hogy személyeskedsz,így nemtudlak komolyan venni.
Attól,hogy nem vagyok baloldali,nyugatimádó, ebből még nem adódik az,hogy fidesz párti vagyok.
Az ukrán ellenességből nem adódik az oroszpártiság (erre utaltam,hogy sokaknak valahogy nem fér bele a fejükbe az,hogy egyik oldal pártján se áll valaki, és úgy néz ki,hogy te is ilyen vagy)
szóval nem vagyok orosz fan attól,hogy ukrán ellenes vagyok.
attól,hogy nem szívlelem a liberalizmust, még nem leszek illiberális.
plusz én is megvádolhatnálak azzal,hogy benyelted a nyugati propagandát,de nem teszem mert fogalmam sincs,hogy honnan meríted az információkat.
emellett még mindig nem cáfoltad meg azt(nem is lehet mert ez tény),hogy a Kínai köztársaság és a Kínai Népköztársaság közötti konfliktus az Kína belügye.
(Ha a Kínai köztársaság uralná a kontinentális kínát ami leakarná rohanni a kommunista kínát Tajvanon akkor is az lenne,hogy ez Kína belügye, a politikai berendezkedés nem változtat ezen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!