Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mikor mondjuk ki, hogy Stolten...

Mikor mondjuk ki, hogy Stoltenbert látogatása Kijevben undorító, ízléstelen és felháborító?

Figyelt kérdés
Undorító, ízléstelen, felháborító, hányingere van az embernek. Stoltenberg NATO-főtitkárnak van képe elmenni Kijevbe, és az elesett ukrán katonák emlékműve előtt fotózkodni. A NATO, az USA és az EU felelős a kioltott emberéletekért, a háborús szenvedésekért. Nem fotózkodni kellene, hanem megbánást tanúsítani, azonnal abbahagyni a háborút és békét kötni az oroszokkal.
2023. ápr. 23. 21:11
 1/6 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem semmikor, de csak mert nem igaz. Oroszország az agresszor, Ők oltották ki ezeket az életeket, ha betartják a Budapesti Memorandumban foglaltakat akkor nem lenne háború és nem halt volna meg senki. Egyébként nekem Tőled van hányingerem, meg az összes ilyen ruszmán, nyomoréktól.
2023. ápr. 23. 21:21
 2/6 anonim ***** válasza:
70%

Mondd ki amit akarsz, én meg mondom amit én akarok.

Szokásos nyalonc orosz propagandista vagy.

3/6 anonim ***** válasza:
26%
Ez nem hadüzenet a világháborúra?
 4/6 anonim ***** válasza:
32%
Egy újabb tagja lesz a katonai szövetségünknek! Még erősebbek leszünk! -Örülünk Vincent? -Jah, örülünk. :D
2023. ápr. 23. 21:22
 5/6 anonim ***** válasza:
5%
A mézesmadzagot el kell húzni.
2023. ápr. 23. 21:44
 6/6 anonim ***** válasza:
20%

Sajnos ezen az oldalon aki nem azt mondja, hogy orosznyaló propagandista az le van pontozva!

Látszik milyen csürhe áll ez mögött is!

2023. ápr. 23. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!