Putyin meddig akarja még égetni magát? Folyamatosan csökken a tekintéje, a fél világ a szerencsétlenkedésén nevet már több mint 1 éve.
Ha nincs is még a halálán (mert szerintem az még odébb lesz) abban én is biztos vagyok, hogy ő már haláláig nem fog megváltozni.
És még azt is elhiszem, hogy aki utána békét köt és visszavonul, azt az oroszok utálni fogják, míg Putyinról majd tisztelettel és elismeréssel beszélnek majd.
Nem mintha Putyinista lennék, de nem "szerencsétlenkedik" Putyin, hanem épp ez áll most érdekében, hogy épp hogy csak fenntartsa a háborút Ukrajnában, mert amíg háború van, addig sem tud Ukrajna a NATO-hoz csatlakozni.
Azaz Putyin éppen húzza az időt. És addig is megpróbál minél kevesebb életet kioltani. Ilyen szempontból vicces, de humanitárius.
Azok kívül stratégiailag is megfontolt, hisz nem meríti ki a tartalékait, az orosz haderő pár százalékát vetette még csak be, ha eszkalálódna a konfliktus, iszonyú sok katonát tudna még mozgósítani. Tehát épp hogy nem vesztegeti feleslegesen a haderejét.
4.
De akkor szerinted meddig akarja, ill tudja fenntartani a háborút? Ez nem lehet vég cél
A végső győzelemig küzd, ez nem kérdés. A Napóleon vagy Hitler ellen küzdő oroszok sokkal rosszabb helyzetben voltak, a végén mégis nyertek. Putyin már kb 15 millióval növelte Oroszország lélekszámát ezzel a konfliktussal, és még nincs vége.
Nevet??? Akinek van esze, az nem igen nevet rajta, különben ajkára fagyhat a mosoly.
7.
Te eszméletlenül amatőr vagy kérdező! Ha a natora dob atomot putyin vagy más atommal rendelkező országra csak és csakis akkor várható ellencsapás atommal, nem máskor! Nézd az atomegyezményt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!