A demokratáknak vagy a republikánusoknak van nagyobb esélye 2024-ben?
A demokratáknak.
Trumpnak esélye sincs nyerni, de a republikánus kemény mag mégis őt akarja, ha "meg is jön az eszük", a következő a sorban Ron DeSantis, aki szintén elég radikális és az lakosság nagy része konkrétan fél a "mindent tiltsunk be" politikájától. Lehet, hogy a republikánusok egy részének bejön, hogy meleg pingvinekről szóló könyveket tiltanak be, de az amerikaiak jobban félnek attól, hogy elveszik a személyes szabadságukat, mint pár meleg pingvintől.
Arról nem is beszélve, hogy ha hivatalosan is jelölt lesz, előtérbe kerül miket művelt Guantanamo-ban. A sztori brutális, csak néhány kisebb médiumban téma, nem véletlen, a mainstream média a jelölés utánra tartogatja.
Reálisan nézve a demokratáknak.
A fiatalok, a nagyvárosiak és kisebbségek körében is népszerűbbek, mondom ezt úgy, hogy a szellemi zenitjén már enyhén szólva is túl lévő Bident nem tartom sokra.
Szerintem Trumppal a repubok nem tudnak győzni, a keményvonalas rajongótábora biztos elmenne szavazni, de az önmagában kevés lesz.
De Santis-szal szerintem jobbak az esélyeik, majd meglátjuk.
Bár ha abból indulok ki, hogy 2016-ban is mindenki Clintonnét várta elnöknek, még akármi is lehet...
14
És a föld lapos, konteoskám!
ha jól emlékszem, az erre a célra felállított vizsgálóbizottság zárójelentésében (bizonyos Mueller-jelentés) végül azt hozták ki, hogy nem volt orosz beavatkozás. Bár lehet azért, mert nagyon ciki az USÁ-ra nézve, hogy világ első számú hatalmának a választását így meg tudták hekkelni a ruszkik...
Ugyanakkor, mivel az amerikai balliberális establishment Trump megválasztásának első pillanatától kezdve hisztárikus őrjöngésbe kezdett karöltve a CNN-nel, a zene- és filmipari celebekkel, stb. stb., azt is el tudom képzelni, hogy a demokraták simán meg akarták buktatni Trumpot bármi áron még az elnöki ciklusa közben, csak ez nem jött össze.
Hogy mi az igazság, azt én innen meg nem mondom, de bármit és annak ellenkezőjét is el tudom képzelni...
18.
Ez igaz, úgyhogy addig, amíg nincs bizonyítva csak teória, pontosabban konspirációs teória azaz "konteó" .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!