A zsidók és a kínaiak jóban vannak?
Izael kicsit túl van misztifikálva és reprezentálva a hírekben.
Az az ország pont akkora mint Szlovénia.
Számít, hogy a szolénok és a kínaiak jóban vannak-e?
Biztosan vannak közös faültetéses képeik, meg hasonlók.
4-es, ne gyerekeskedjél már, remélem csak poénkodsz.
Hogy is mondjam csak, az izrelben honos népek, nem minden tagja él izrael állam határain belül. Hanem, bár hű hozzá, de szétszórtan él a világ szinte minden országában, azok katonai testületeiben, törvényhozásában, bankrendszerének vezetői testületeiben, multinacionális vállalatok és médiabirodalmak igazgatói, tulajdonosi székeiben.
Míg ez a szlovén állampolgárokról nem mondható el. Legalábbis én még nem halottam ilyet😂
Melania Trump még first lady is volt.
Mindazonáltal a kérdező kérdése konkrétan Izraelre vonatkozott.
De akkor sem a világban élő zsidókra vonatkozott a kérdés.
A legtöbb zsidó egyébként is az USA-ban él. Nagyjából annyian mint Izraelben. Mégsem azt boncolgatjuk, hogy milyen Kína és az USA viszonya.
8-as, gondolod, hogy Kissinger, vagy Rothschild, esetleg Soros véleménye, tanácsa stb, nem mérvadó izraelben? Vahy ezek nem beszélnek egymással? Ők ugyanúgy oda tartoznak, de valóban nem ennek a boncolgatása volt a kérdés.
Ezzel csak arra akartalak téged rávezetni, hogy rendkívül egyszerű módon pusztán egy méretben hasonló országhoz akartad hasonlítani izrael befolyását a világ történéseivel kapcsolatban. Ez a szememben nagyfokú tájékozatlanságra vall geoplitikai kérdésekben. Hiszen izrael a világ egyik legbefolyásosabb országa, még a méretei ellenére is😃.
De ne haragudj meg kérlek, fegyvertelen emberrel én nem szeretnék vitatkozni, szép hétvégét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!