Az összes EU/NATO tagállamot Magyarország és Törökország kivételével...
Egyáltalán nem támogatom ezt a fertő helyet, ahol 3 millió posztszovjet élősködő tengeti mindennapjait.
2023. ápr. 14. 12:47
12/26 anonim válasza:
Svájc 🇨🇭
Izland 🇮🇸
Japán🇯🇵
USA 🦅🇺🇲
2023. ápr. 14. 14:15
13/26 anonim válasza:
Oroszország, India, Kína, Brazília, MAGYARORSZÁG.... mindegyik országot, akik ellene vannak az USA által dominált nyugati hatalmi tömbnek.
2023. máj. 9. 16:37
14/26 anonim válasza:
#11 Romániát is? Nagyon remélem, hogy csak egy troll vagy, mert amit leírtál, az több mint vérlázító... én megértem, hogyha nem szimpatizálsz a jelenleg regnáló hatalommal, megértem, de ezért megtagadni az egész hazádat... tudod a Szózatunk így fogalmaz: ''Áldjon vagy verjen sors keze:
Itt élned, halnod kell. '' Hol van már ez a felfogás drága honfitársam?
2023. máj. 10. 16:13
15/26 anonim válasza:
Ausztria (itt élek)
Svájc
Németország
Szlovénia
Magyarországot nem támogatom.
2023. máj. 10. 16:19
16/26 anonim válasza:
14-es!
Ezerszer inkább Románia, mint mi. Az elmúlt 100 évben Románia az élet minden területén fejlődést produkál folyamatosan, míg mi még mindig megvagyunk akadva az alapoknál és most nem GDP-s adatokra hivatkozom.
A másik: Miért kellene magyar identitással rendelkeznem? Nem vagyok magyar. Te sem vagy az. Európaiak vagyunk, egy olyan ember sincs az országban, sőt a kontinensen sem, mely kizárólag egy néphez tartozna felmenőket tekintve. Éppen ezért európai vagyok, nem pedig magyar elsősorban.
2023. máj. 10. 17:17
17/26 anonim válasza:
#16 De mi Európainak lenni? Ki az európai? Létezik európai nyelv? Nem, ilyen nincs, nemzetek vannak, magyar, német, olasz stb... (mellesleg a magyar nyelv még nyelvcsalád szempontjából sem európai, nem tartozik az indoeurópai nyelvcsaládba) Szóval szerintem európainak nehezebb lenni mint magyarnak, mert Európa nem homogén, sok nemzet, sok kultúra alkotja, érted mi a gond, ugye? Milyen nyelvet beszél az európai? Milyen vallású az európai? Érted mi a gond, ugye?
2023. máj. 10. 18:11
18/26 anonim válasza:
#16 Vannak ismerőseim Romániában, ők nem ezt mondják, Románia egy nagyon korrupt hely, oké igaz mi is, de azért románia technikai fejlettsége hát enyhén szólva is hagy kivetnivalót magából (másrészt az a rész, ami ott a gazdagságot adja, az rabolt terület, Erdély)
2023. máj. 10. 18:18
19/26 anonim válasza:
13: öregem. Ha annyira nem tetszik a nyugat, akkor bármelyik országba távozhatsz azok közül, amiket felsoroltál. Elvégre olyan csodálatos életszínvonalat biztosítanak a lakosaiknak... Vihetnéd magaddal a hasonló felfogású haverjaidat, és máris sokkal jobb hely lenne ez az ország.
2023. máj. 10. 18:46
20/26 anonim válasza:
#19 Egyből személyeskedni kezdesz? Nem értem... Másrészt meg minek menjek el, ha elérhetem, hogy a mi országunk is ehhez a tömbhöz akarjon csatlakozni... mert itt Budapestet és némely vidéki nagyvárost leszámítva a nép nem akar nyugati gyarmat lenni... Hozzáteszem és keleti gyarmat se akarok lenni, de inkább élek Hunniába szabadon, mint Pannoniában, ami egy provincia, és most is azok vagyunk, az Eunak bár élvezői vagyunk anyagilag, de provinciálisan kiszolgáljuk őket, hisz mi vagyunk az olcsó munkaerő... azért gyártat itt a német, és ne haragudj ennél még a kelet is jobb...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!