Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Trumpot milyen bűnökkel...

Trumpot milyen bűnökkel vádolják?Bűn fizetni valakinek hogy csendben maradjon az USA-ban ?

Figyelt kérdés
Én őszintén nem értem ez miért büntető kategória. Ha én házas vagyok és megcsalom és fizetek a csajnak hogy csöndben maradjon akor ez bűncselekmény? Vagy ez csak az USA ban az ?

2023. ápr. 12. 12:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
50%

Valamit a pénz könyvelésével mahinált.

Pitináer kis sz-rság nyilván, ilyen alapon a fél szenátust le lehetne tartóztatni.

Ez igazából egy politikai boszorkány-üldözés.

2023. ápr. 12. 13:03
 2/11 anonim ***** válasza:
64%
Hush money-t fizetni nem bűncselekmény, a kampánypénzedből kifizetni a prostidat viszont az.
2023. ápr. 12. 13:15
 3/11 anonim ***** válasza:

"Ha én házas vagyok és megcsalom és fizetek a csajnak hogy csöndben maradjon akor ez bűncselekmény?"

Akkor nem - bár szerintem ez nem adózott jövedelem lenne a csajnál, de ezt hagyjuk :).

Ugyanakkor ha politikusként megvesztegetéssel hallgattatod el a kritizáló hangokat, az egy teljesen másik történet. Ha pedig a korábbi törvénytelenségeid, üzleti etikátlanságaidat akarod így eltüntetni, az meg pláne.

Tegyük fel (fiktív példa), hogy konzervatív politikusként MZP-nek már egy csomó szeretője volt, akiket abortuszra kényszerített, ittasan okozott halálos balesetet, meg kisemmizett és felvásárolt kisgazdákat HMV-en. Aztán miniszterelnökségre pályázva sorra félemlítené meg, fizetné le az egykori tanúkat, hogy kussoljanak, mert egy ilyen emberre senki sem szavazna.

2023. ápr. 12. 13:21
 4/11 anonim ***** válasza:
3#Ne adj a kormánypropagandának ötleteket:)
2023. ápr. 12. 13:26
 5/11 anonim ***** válasza:
Koholt vádakkal, koncepciós eljárásban fogják elítélni.
2023. ápr. 12. 13:35
 6/11 anonim ***** válasza:

"Koholt vádakkal, koncepciós eljárásban fogják elítélni."

Ezt már így el is döntötted? :D :D

2023. ápr. 12. 13:37
 7/11 anonim ***** válasza:
39%
Nem kell bűnösnek lennie. Az USA a sztálinizmus útjára lépett, ott pedig bárkit el lehet ítélni.
2023. ápr. 12. 14:16
 8/11 anonim ***** válasza:
53%

"Az USA a sztálinizmus útjára lépett, ott pedig bárkit el lehet ítélni."

Társadalomtudományi szakértőnk tudományos elemzését olvashattuk, köszönjük a kimerítő részletességű okfejtést, úgy hiszek, mindannyian gazdagodtunk ma.

2023. ápr. 12. 14:19
 9/11 A kérdező kommentje:
8#Ma még néhány Fidesz közeli magyart is megfognak szankciozni szóval lesz usa szídas egész nap úgy készülj. Xd
2023. ápr. 12. 14:22
 10/11 anonim ***** válasza:
9 Kikoltoztem az usa-ba, valahogy nem erdekel (nem a 8 as vagyok)
2023. ápr. 12. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!