Könnyebb Tuvaluban zomeliéként befutni, mint Putyint jobb belátásra bírni?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 9. 08:22
1/8 anonim válasza:
Igen. Valószínűleg könnyebb egy anyakecskével megértetnio a hegeli filozófiát, mint putyinnal megértetni azt a tényt, hogy tömeggyilkos állattá vált, és veszített.
És mivel sem a befutás, sem az anyakecske nem tudja jobb belátásra bírni, ezért kell most a tavaszi offenzíva, hogy kifüstöljük az orosz megszállót, hogy Ukrajna ismét szabad ország legyen!
2/8 A kérdező kommentje:
Слава Україні akkor?
2023. ápr. 9. 09:01
4/8 MDaniel98 válasza:
3#Erre azért nem vennék mérget.
5/8 anonim válasza:
09:03: Putyin világéletében egy pszichopata volt. Eleve súlyos jellembeli torzulásra vall, hogy belépett a KGB-be. Egy totális rendőrállam titkosszolgálatába. Akibe egy szilánknyi gerinc szorult, az elkerülte ezt a szervezetet.
És szerintem azóta csak rosszabb lett.
7/8 anonim válasza:
Csak Tuvalu adhat nekem erőt és mindent lebíró akaratot!
Ugye, Paquito?
8/8 anonim válasza:
Zomelié vagyok és csak a SPAR Völgyes borát fogyaszd. Megérdemelné a Palásti borászat, hogy Magyarország első számú bora legyen a Völgyes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!