Kaphat a magyarság bocsánatkérést a szomszédaitól az ellene elkövetett bűnök miatt? (Videók: alább)
A megszálló cseh, román és délszláv csapatok és egyéb gazfickók rengeteg aljasságot követtek el a magyarság ellen, valahányszor ránk törtek.
Mostanság van a köröstárkányi mészárlás évfordulója, melyről egy kisfilm a YouTube-on: [link]
vagy a baltával lefejezett székelyekről: [link]
És ezek csak a román bűnök, azoké, akik máig áhítoznak a tiszai határról is.
Lehetne ezeket alaposabban bemutatva felébreszteni a világ lelkiismeretét?
A listádból kifelejtettél egy csomó mocskot: azokat a kőkemény bűnöket, melyeket magyarország követett el a környező népek ellen. Hidd el, tetemes lista lenne ez is.
És akkor lennénk nagyszerű nép, ha nem szijjártópetike-módra toporzékolnánk az ellenünk elkövetett bűnök miatt, hanem felvilágosult népként mi kérnénk bocsánatot az általunk elkövetett bűnökért.
Tudom nem érted, nem azonos szintű erkölcsi képzést kaptunk. Mármint a te fasiszta éned és az én tanult énem.
#2.: "A listádból kifelejtettél egy csomó mocskot: azokat a kőkemény bűnöket, melyeket magyarország követett el a környező népek ellen. Hidd el, tetemes lista lenne ez is."
Mivel ez a kérdés nem arról szól. De majd te biztos nyitsz egy olyat is. Én kíváncsian várom, hogy mikor - már csak azért is, hogy a tényekkel megcáfolhassam "tetemes" listádat.
"nem azonos szintű erkölcsi képzést kaptunk. Mármint a te fasiszta éned és az én tanult énem."
Ó, megszólalt a nagyképűség. És például azt nem tanultad, hogy a "Magyarország" az nem kicsi, hanem nagybetűvel kezdődik?
2.
A tanult mindenedet. M(!)agyarország!!!!!
"Mármint a te fasiszta éned és az én tanult énem."
Te mint tanult, aha....
Tipikus ballibtard, tudálékoskodó proli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!