Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Függetlenül attól, hogy a...

Függetlenül attól, hogy a keletet vagy a nyugatot szeretjük/utáljuk, nem durva kicsit, hogy az USA elnöke demens?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 2. 12:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
10%
Max, annyira, mint, hogy a ruszkiké, meg embereket ölet.
2023. ápr. 2. 12:56
 2/12 A kérdező kommentje:
Most nem Putyinról szól a kérdés, hanem hogy az USA-t ez nem járatja le egy kicsit a világ szemében?
2023. ápr. 2. 12:58
 3/12 anonim ***** válasza:
34%

Nem igazán számít, mivel ő van a kirakatban, de nem ő dönt 1 szemelyben, hanem sokan.

Plusz az öreg nem gonosz.

Nem pszichopata...

Míg putyin mindkettő

És ez a lényegi különbség.

2023. ápr. 2. 13:13
 4/12 anonim ***** válasza:
23%

Nem érdekli a lipsiket mert a politika lassan olyan lett mint egy vallás. Látszik, hogy Biden semmiben sem döntésképes és NEM tudjuk pontosan kik irányitják Amerikát.

Az biztos, hogy Soros már 13-szor volt a Fehér házban, szóval ne politikusokra gondoljunk.

2023. ápr. 2. 13:19
 5/12 anonim ***** válasza:
78%

De, szerintem durva.

Egyrészt.

Másrészt Trumpot sem kedveltem különesebben, de az ellenoldalnak is sikerült egy a szellemi zenitjét már jóval meghaladó embert odatenniük, és akkor nagyon finoman fogalmaztam.

De itt már bejön a "politika mint vallás" faktor az egészbe, ha az ő pártjának az embere, ha az ö ideológiáját viszi, akkor egy széklábat megszavazna csomó ember, ha azt jelölnék...

2023. ápr. 2. 13:34
 6/12 D-Mano ***** válasza:
76%

Amikor Biden-ről és az amerikai társadalomról van szó, akkor miért muszáj "de a Puytin..."-t beleszőni a válaszba??

Ilyet a Fideszeseknél szoktam látni, hogy amikor a Fidesz intézkedéseiről tesznek fel kérdéseket, akkor egyből az a lényeg, hogy ezer évvel ezelőtt, amikor még számított is, mit csinált Gyurcsány, és mit tenne most, ha ő lenne hatalmon...

Ha Biden fullba tollta volna a leghajmeresztőbb liberális ideológiákat, és úgy választják meg, még azt is megértettem volna. De hogy egy nyilvánvalóan fél-demens embert megválasztanak egy nagyhatalom elnökének... Egyszerre kiábrándító és kétségbeejtő.

2023. ápr. 2. 14:20
 7/12 anonim ***** válasza:
41%
Én nem vagyok benne biztos, hogy Bident megválasztották. Elcsalták az egészet. Mindezt a nagy demokrácia exportör otthonában.
2023. ápr. 2. 14:25
 8/12 anonim ***** válasza:
52%

Nem demens. Az elnököknek rendszeres orvosi vizsgálaton kell részt venniük, hogy alkalmasak-e.

Amikor meg felhoznak vele szemben videót, azokról mindig kiderülnek, hogy manipuláltak.

2023. ápr. 2. 21:27
 9/12 anonim ***** válasza:
29%
Ha ott nem számit ki az elnök mivel a döntéseket nem egy ember hoza mint itt.Milyen durva lenne már ott is mindenhol stadiont épitenének mert ezt találja ki az elnök le szavazák azt lépnek tovább.
2023. ápr. 2. 23:38
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Az USA pont az az ország, ahol ez nem számít. Biden lehet bármilyen, ha nem lenne demokrata többség a szenátusban, nem tehetne meg bármit. Ne keverjük az USA-t Orbánisztánnal, ahol a miniszterelnök ténylegesen bármit megtehet és nincs következménye.
2023. ápr. 3. 07:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!