Hollywood szerint a transz gyermekek nemátalakító műtéteinek tiltása egyenlő a nácik „gyomlálásával”. Igazuk van?
Ismét fontos és megosztó téma mellett álltak ki szeretett hírességeink. Szerintük teljesen oké a gyermekek nemátalakítása. Az sem zavarja őket, hogy friss felmérések szerint az amerikaiak nagy része úgy ítéli meg, hogy a transzneműség elfogadása „túl messzire ment".
Az LMBTQ elnyomása nemcsak elfogadhatatlan és embertelen, de Amerikát veszélyes hellyé teszi a legsebezhetőbb polgáraink, különösen a színes bőrű transz nők számára"
- nyilatkozta Madonna.
mondta Lauper az ITK-nak.
Hitler is így kezdte, mindenkit »kigyomlált«."
Én nem akadtam ki semmin.
De kérlek másold be azt a hozzászólást, amiben kiakadtam.
Én a diplomád kértem.
Mivel nincs, így megértem, hogy nem tudod belinkelni.
#41 azon, hogy már többedik oldalon nem tudod alátámasztani, hogy létezne, vagy létezett volna az említett törvény.
Ismétlem, akadékoskodó anonim válaszolóknak nem tartozom a diplomám bemutatásával. Vagy csak akkor tudod forrással alátámasztani az állításod, ha látsz egy diplomát előtte? Nem fogom bemutatni, semmi jogod ezt kérni. Viszont minden állításomat igazolni tudom veled ellentétben.
Azt a hozzászólást nem én írtam.
Ennyit a törvényről.
Úgy látom, hogy alapvető hiányosságok vannak nálad.
Se a saját nemed nem tudod, diplomáról képzelődsz és annyit nem veszel észre, hogy nem én írtam azokat a hozzászólásokat 😂😂
#43 ha nem te írtad, akkor meg mi bajod van? Mit nem tudtam bizonyítani?
Mindketten felhasználónév nélkül írtok, bocs, nem szoktam pipákat hasonlítgatni.
Miért nem tudnám a saját nemem? Miért képzelődnék a diplomámról? Tulajdonképpen téged mi bánt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!