Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az EU miért akar bogarakat...

Az EU miért akar bogarakat etetni velünk?

Figyelt kérdés

"az Európai Bizottság úgy határozott, hogy mostantól a tücsök és a lisztbogár is forgalomba kerülhet élelmiszerként, valamint összetevőként"

[link]

2023. márc. 22. 21:55
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 felkelhetetle ***** válasza:
94%

Úgy birom ezeket a b*rmokat, mint a kérdező, akik felvetnek egy témát és mindenkivel szemelyeskedik meg pukaszkodik, aki nem az ő álláspontját képviseli, ahelyet, hogy örülne, hogy minnél több nézőpontott ismerhet itt meg.

Kérdező!

Ha van egy szilárd álláspontod erről a témáról, akkor minek tetted fel ezt a ,,kérdést"? Vagy ennyire nem vagy bíztos magadban, hogy vadidegenek megerősitése kell a boldogságodhoz?

Nagyon gyerekes ez a hozáállás, amit képviselsz...

2023. márc. 23. 23:05
 42/68 A kérdező kommentje:
#41: Mert nem bírom elviselni a nem normális embereket.
2023. márc. 23. 23:07
 43/68 anonim ***** válasza:
93%
Nem irigyellek, tekintve hogy a kommentjeid alapján élen jársz a nemnornalitásban. Részvétem!
2023. márc. 23. 23:16
 44/68 anonim ***** válasza:
93%
Én a homáros vagyok. Európában csak kultúrális gyökere van a rovaroktól való irtózásnak, igazából nincs magyarázat arra, hogy miért ne lenne ehető bizonyos fajta rovar.
2023. márc. 24. 01:05
 45/68 Salx Narval ***** válasza:
100%
Itt nem arról van szó, hogy ehető e vagy nem, nyilván az mert máshol régóta eszik. Az emberek gyakorlatilag minden ehetőt megesznek ami csak létezik a világunkban. Nem minden táplálék fogyasztásának van mindenhol kultúrája, hagyománya és az egyes népcsoportokon belül is vannak jelentős eltérések sőt az egyéni megítélése is eltérő lehet még az azonos régiókból származó embereknél is. Én nem értem mi a baj azzal ha valaki ettől, v attól irtózik és nem szívesen látná az ételében. Az ha a gyártás során belekerül az ételünkbe ez-az az sajnálatos tény de azért ez nem ugyanaz mint amikor konkrétan beleteszik. A rovarokon kívül még legalább két oldalnyi élelmiszert feltudnék sorolni amitől ugyanúgy irtózok, de ettől még mások szerethetik, mi ezzel baj? Engem nem érdekel a rovarok tápértéke és az sem, hogy milyen formában teszik elém, elég maga a tudat is. Én önszántamból max akkor eszem az ilyen ételekből ha nem tudok róla, vagy ha az éhhalál fenyeget.
2023. márc. 24. 04:25
 46/68 A kérdező kommentje:

#45: Az a probléma, hogy az EU szokás szerint g*eci módon engedélyezi.

1. Ki mondta, hogy szükségünk van rá? Szerintem egyetlen EU-s állampolgár se mondta, hogy hozzák már be a bogarakat, mert azt akar enni.

2. Tuti, hogy az egész mögött valakinek üzleti érdekei vannak, semmi más.

3. Csak azért tudod eldönteni, hogy nem akarsz ilyet venni, mert nálunk a kormány kötelezi a gyártót, hogy írja rá a dobozra, hogy bogarakból keszült. Ezt más EU-s országok nem feltétlenül csinálják meg, tehát ott a mocskos EU miatt meg tudják etetni az embereket a tudtuk nélkül ezzel.

Ez az egész ügy undorító, aljas, hányingerkeltő, mint az EU.

2023. márc. 24. 13:05
 47/68 anonim ***** válasza:
73%

"Ki mondta, hogy szükségünk van rá?"

Kb a teljes tudományos világ, és mindenki, aki tisztában van a táplálkozás egyes elemeinek környezeti terhelésével.

2023. márc. 24. 13:12
 48/68 A kérdező kommentje:
#47: Kit érdekel, hogy a tudósok mit találnak ki? Talán joguk van eldönteni, hogy mit együnk, mert szerintük ezzel megoldjuk azokat a problémákat, amiket pont ők okoztak? Menjenek a fenébe!
2023. márc. 24. 14:38
 49/68 anonim ***** válasza:
73%

"Talán joguk van eldönteni"

Nem, nem is teszik.

2023. márc. 24. 14:51
 50/68 Salx Narval ***** válasza:
52%
47 Egyetértek, akkor meg is vannak a célfogyasztók, velük kellene megetetni az összeset, meg azokkal akik nekünk szánták.
2023. márc. 24. 22:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!